Confortabil de răcoare, fără a simți frig

Tehnologia de răcire WindFree™

Rămâi confortabil cu modul WindFree™. Difuzează ușor și liniștit aerul prin 23.000 de micro-găuri, fără senzația neplăcută de vânt rece pe piele. Fluxul larg de aer răcește o zonă mare mai uniform.

Economie automată de energie și bani

Tehnologia de răcire WindFree™ - Economie de energie

Tehnologia de răcire foarte economică WindFree™ vă ajută să economisiți costurile cu energia în fiecare zi. În modul WindFree™, unitatea exterioară consumă o cantitate minimă de energie electrică, ceea ce poate reduce consumul de energie cu 77% comparativ cu modul normal. Ca urmare, veți experimenta o răcoare confortabilă și nu vă faceți griji cu privire la sumele care apar pe facturile de energie electrică.

Experimentați beneficiile noii tehnologii

Răcire automată cu inteligență artificială

Experimentați beneficiile unui aparat de aer condiționat cu AI Auto Cooling. Acest sistem optimizează automat diferitele moduri de funcționare ale aparatului de aer condiționat analizând condițiile din cameră și utilizarea individuală a aparatului de aer condiționat. Având în vedere temperatura pe care o preferați, acest sistem comută automat aparatul de aer condiționat în modul cel mai potrivit pentru a vă menține temperatura optimă.

Reduce zgomotul de funcționare și consumul de energie cu 73%

Compresor cu invertor digital

Tehnologia Digital Inverter Compressor extrem de eficientă vă economisește facturile de energie în fiecare zi. Această tehnologie menține temperatura dorită cu fluctuații mici. Acest compresor este echipat cu magneți de neodim și o tobă de eșapament într-o țeavă de evacuare dublă, ceea ce îl face mai silentios și are o durată de viață mai lungă. În cele din urmă, vă permite să reduceți consumul de energie cu până la 73%.

Somn liniștit toată noaptea

Funcție de somn odihnitor

Modul Sleep creează o atmosferă confortabilă în timp ce dormi. Sistemul de control automat al temperaturii menține o atmosferă confortabilă în cameră, astfel încât să adormi rapid și să te trezești proaspăt și odihnit.

Proiectat pentru a se răci mai repede, mai larg și mai departe

Răcire rapidă

Răcirea tuturor colțurilor camerei are loc foarte rapid, astfel încât veți fi întotdeauna confortabil. Designul avansat prezintă un diametru al ventilatorului cu 15% mai mare, o zonă de admisie a aerului cu 18% mai largă și clapete cu 31% mai largi. Prin urmare, aerul rece este dispersat mai mult și mai uniform, ajungând la o distanță de până la 15 metri.

Doar se curăță singur - automat

Curățare automată (3 pași)

Păstrați mediul interior al aparatului de aer condiționat igienic fără efort! După funcționare, curățarea automată usucă automat schimbătorul de căldură într-un mod în 3 etape. Îndepărtează umezeala suflând aer timp de 10-30 de minute. Astfel, previne acumularea de bacterii și mirosuri.

Bucurați-vă de liniște și liniște

Funcționare silențioasă

Răciți-vă în liniște spațiul de locuit. Puternicul compresor funcționează foarte silențios, deoarece include o tobă de eșapament cu două țevi. Reduce zgomotul fluxului de agent frigorific atunci când aparatul de aer condiționat este în funcțiune.

Filtru antibacterian ușor de întreținut

Easy Filter Plus

Păstrați aparatul de aer condiționat să funcționeze la eficiență maximă, cu mai puțin efort. Filtrul de aer Easy Filter Plus este situat la exterior, deasupra unității interioare, astfel încât să poată fi îndepărtat și curățat cu ușurință. Plasa sa deasă menține schimbătorul de căldură curat, în timp ce stratul său antibacterian vă ajută să vă protejați de contaminanții periculoși din aer.

Performanță stabilă și fiabilă în cele mai dificile medii

Tripla protectie Triple Protector Plus

Estimați o resursă de lucru îndelungată a balsamului în cele mai severe condiții de mediu. Tehnologia Triple Protector Plus protejează aparatul de aer condiționat de sursa de alimentare și de fluctuațiile curentului electric fără a fi nevoie de un aparat de condiționare separat. Acoperirea anticorozivă protejează condensatorul și corpul aparatului de aer condiționat de efectele nocive ale condițiilor atmosferice.

Nu se corodează în modul de răcire pe termen lung

DuraFin™ Plus

Utilizarea materialului DuraFin a îmbunătățit performanța schimbătorului de căldură. Paletele ventilatorului sunt mai groase și dintr-un material mai dens. Rămâneți confortabil pentru mult mai mult timp. Ocean Fin este confectionat din material rezistent la coroziune care protejeaza condensatorul de rugina, ceea ce asigura performanta optima a schimbatorului de caldura. Proprietățile sale excelente anticorozive au fost dovedite în timpul testului de pulverizare cu sare (SST) de 480 de ore.

Refrigerant ecologic

Agent frigorific R32

Protejați planeta reducându-vă impactul asupra schimbărilor climatice. Aparatul de aer condiționat folosește agentul frigorific R32 de generație următoare, care ajută la conservarea stratului de ozon și are un efect neglijabil asupra încălzirii globale în comparație cu agenții frigorifici convenționali R22 sau R410A. Este mai ecologic.

Economii de energie și costuri, răcire eficientă

Modul ECO

Economisim energie electrică, dar trăim în răcoare. În modul ECO, compresorul consumă mai puțină energie electrică decât în ​​modul normal. Acest lucru asigură un proces de răcire mai economic atunci când afară nu este foarte cald, de exemplu. economisim energie și bani și nu vă faceți griji cu privire la conținutul facturilor noastre de energie electrică.