Joacă-te cu plăcere pe ecran mare

Foto TV Samsung Q70AAU - 1

Inteligență care oferă o calitate superbă a imaginii și a sunetului

Procesor Quantum 4K

Prin optimizarea inteligentă a imaginii, a sunetului și nu numai, procesorul Quantum 4K oferă performanțe complete pentru o experiență de vizionare cu adevărat incomparabilă.

*Calitatea vizionării poate varia în funcție de tipul de conținut și format. Este posibil ca upscalingul să nu se aplice conexiunii la computer și modului de joc.
Foto TV Samsung Q70AAU - 2

Ton de culoare optimizat pentru iluminare de fundal pentru un contrast îmbunătățit

Tehnologie LED dual

Tehnologia inovatoare de iluminare de fundal oferă un contrast mai clar și mai precis prin optimizarea tonului de culoare al iluminării de fundal pentru a se potrivi tipului de conținut pe care îl vizionați.

Foto TV Samsung Q70AAU - 3

Un miliard de nuanțe de culoare cu tehnologia punctelor cuantice

Acoperire 100% a culorilor cu tehnologia quantum dot

Tehnologia Quantum Dot vă permite să obțineți cea mai bună imagine posibilă pe ecran. De la o acoperire de 100% a culorii, punctele cuantice absorb lumina și o transformă în cea mai uluitoare culoare care rămâne adevărată la orice nivel de luminozitate.

Foto TV Samsung Q70AAU - 4
*Gamut de culori 100% măsurat în modul video și spațiu de culoare DCI-P3, certificat VDE.

Gamă de contrast mai largă pentru vizionarea de filme

Tehnologia Quantum HDR

Quantum HDR scoate în evidență detaliile și oferă contrast, astfel încât să puteți simți puterea fiecărei imagini. HDR10+ cu suport pentru maparea dinamică a tonurilor merge înaintea standardelor de vârf, producând negru mai profund, imagini mai luminoase și detalii îmbunătățite.

*Intervalul de luminozitate Quantum HDR se bazează pe standarde interne și poate varia în funcție de condițiile și specificațiile de vizionare.
Foto TV Samsung Q70AAU - 5
Foto TV Samsung Q70AAU - 6

Culoare strălucitoare peste tot

Unghiuri largi de vizualizare

Bucurați-vă de imagini vii din toate unghiurile de vizualizare, cu mai puțină distorsiune a culorii. Chiar și atunci când este privit din lateral, obțineți imaginea completă de fiecare dată.

Mediul se schimbă, imaginea rămâne perfectă

Tehnologia Adaptive Picture

Bucurați-vă de imaginea perfectă fără a modifica setările. Luminozitatea și contrastul se modifică automat în funcție de condițiile de vizualizare și de conținutul vizionat.

Foto TV Samsung Q70AAU - 7
Foto TV Samsung Q70AAU - 8

TV și soundbar în armonie perfectă

Tehnologia Q Symphony

Înconjurați-vă cu sunetul armonios al televizorului și al barei de sunet. Q-Symphony vă permite să redați sunet atât de la televizor, cât și de la difuzoarele barei de sunet pentru cea mai bună experiență de sunet surround.

*Q-Symphony este disponibil numai cu o bară de sunet compatibilă. Verificați compatibilitatea Q-Symphony în specificațiile produsului ale barei de sunet.
Foto TV Samsung Q70AAU - 9

Sunet optimizat pentru spațiul dvs

Tehnologia de sunet SpaceFit

Bucurați-vă de sunet optimizat, indiferent unde este amplasat televizorul. Indiferent dacă este pe perete sau pe o masă, veți obține cel mai bun sunet.

Foto TV Samsung Q70AAU - 10

Prinde fiecare cuvânt fără distragere

Tehnologia Active Voice Amplifier (AVA).

Algoritmi actualizați pentru analiza zgomotului în timp real. Atunci când zgomotul apare într-un mediu rezidențial, poate deranja telespectatorii. Cu tehnologia AVA, televizorul analizează fiecare scenă și subliniază expresivitatea vocilor pentru a înțelege mai bine dialogul.

Elegant și subțire ca niciodată

Design AirSlim - Un design subțire uimitor nedisponibil anterior în această categorie face ca acest televizor să fie perfect pentru orice interior.

Jocuri fluide 4K 120 Hz

Tehnologia Motion Xcelerator Turbo+

Învinge toți inamicii, chiar și cu mare viteză. Datorită algoritmilor avansați, jocul în 4K 120 Hz a devenit foarte lină, fără întârzieri și estompare a cadrelor.

Foto TV Samsung Q70AAU - 12

Scene care schimbă complet regulile jocului

Modul de joc cu ecran super lat și panoul de setări ale jocului

Raportul de aspect 21:9 și 32:9 vă oferă spațiu suplimentar pe ecran pentru a vă maximiza experiența de joc. Optimizați-vă jocul cu panoul de setări din joc, care vă permite să ajustați raportul ecranului în timp real, să verificați decalajul de intrare, FPS, HDR, setările căștilor fără fir și multe altele.

*Modul de joc super ecran lat este disponibil numai pentru jocurile cu ecran lat și jocurile pentru computer.
*Este posibil ca unele jocuri să nu accepte sau să fie limitate în utilizarea acestei funcții.
*Este posibil să fie necesar să modificați rezoluția ecranului dispozitivului extern.
Foto TV Samsung Q70AAU - 13

Experiență de joc supremă

Tehnologie FreeSync Premium Pro

Cu tehnologia certificată AMD FreeSync Premium Pro™, obțineți cea mai bună experiență de joc cu un joc fluid, fără rupere sau artefacte, și imagini excepționale cu gamă dinamică largă și întârziere redusă de intrare.

Foto TV Samsung Q70AAU - 14

Lucrați și studiați acasă

PC la televizor

Bucurați-vă de fiecare oportunitate dată. Acces ușor la PC, laptop și dispozitiv mobil pe televizor.

*Conexiunea la PC la distanță este acceptată numai pentru Windows 10 Professional sau o versiune ulterioară și Mac OS 10.5 sau o versiune ulterioară.
*Conectarea unui smartphone la Samsung Dex necesită un dispozitiv mobil compatibil.
*Disponibilitatea serviciilor poate fi modificată fără notificare.
*Pentru a utiliza funcția PC pe televizor, televizorul și computerul trebuie să fie conectate la Internet.

Vedeți totul pe un singur ecran

Tehnologie Multi View

Vizualizați conținut de pe dispozitivul dvs. mobil și de pe televizor pe același ecran. Indiferent dacă este vorba de o transmisie în direct a unui meci sau de o prezentare a jocurilor, trebuie doar să vă conectați telefonul la un televizor în modul Vizualizare multiplă.

Suportă sistemul de operare Android și smartphone-ul iOS. Pentru detalii despre dispozitivele mobile compatibile, accesați secțiunea de asistență.
Foto TV Samsung Q70AAU - 16

Doar atingeți pentru a vă conecta

Atingeți funcția de vizualizare

Este și mai ușor să duplicați filme sau muzică de pe dispozitivul mobil pe ecranul televizorului. Când apropii dispozitivul mobil de televizor, acesta reacţionează la atingere şi activează automat funcţia de oglindire a ecranului. Așadar, comută rapid și ușor la ecranul televizorului, în timp ce te bucuri în continuare de conținutul tău preferat.

Tap View este disponibil pe dispozitivele Samsung Galaxy care rulează Android OS 8.1 și versiuni ulterioare.
Foto TV Samsung Q70AAU - 17