Samsung WW90T4040CE1LE

Mașina de spălat rufe Samsung WW90T4040CE1LE este echipată cu un motor digital cu invertor, care prezintă durabilitate, consum redus de energie și funcționare silențioasă. Mașina este concepută pentru a spăla până la 9 kg de rufe într-un ciclu. Un număr mare de moduri și funcții vă permit să faceți față eficient și eficient cu poluarea de orice complexitate și să oferiți aspectul perfect pentru lucrurile dvs. preferate.

Foto 1 Samsung WW90T4040CE1LE
Foto 2 Samsung WW90T4040CE1LE

Curățare cu abur

Un ciclu special de abur curăță în profunzime rufele și îmbunătățește calitatea spălării chiar și fără pre-înmuiere. La Samsung WW90T4040CE1LE, aburul intră de jos și pătrunde rapid adânc în țesătură, distrugând murdăria din interior. Datorită acestui fapt, chiar și petele vechi sunt îndepărtate de pe orice țesătură. Aburul distruge eficient până la 99,9% dintre bacterii și, de asemenea, elimină alergenii comuni.

Invertor digital

Tehnologia invertorului digital oferă putere mare, funcționare silențioasă și un consum mai mic de energie. Motorul cu invertor este mult mai fiabil decât motoarele universale, dovadă în acest sens este o garanție de 10 ani a producătorului.

Foto 3 Samsung WW90T4040CE1LE
Foto 4 Samsung WW90T4040CE1LE

Curățarea tamburului

O funcție specială de curățare a tamburului menține o eficiență ridicată a spălării și previne formarea mirosurilor neplăcute. Curățarea se face fără utilizarea de substanțe chimice dure. Combinația de înmuiere, clătire și rotație de mare viteză îndepărtează până la 99,9% din bacterii și garantează o curățenie perfectă în interiorul tamburului. Mașina va semnala necesitatea curățării printr-un semnal special.

Tavă StayClean Sertar

Forma specială a sertarului StayClean permite ca mai mult detergent să fie spălat cu jeturi puternice de apă și folosit aproape complet în timpul spălării. Tava rămâne curată și nu necesită curățare suplimentară frecventă.

Foto 5 Samsung WW90T4040CE1LE