Tehnologia inteligentă 6th Sense Fresh Control de la Whirlpool.

Principiul funcționării sale este că senzorii ultra-sensibili reacţionează la cele mai mici abateri de temperatură (de exemplu, după deschiderea ușii sau plasarea alimentelor) și pornesc instantaneu compresorul pentru a menține temperatura setată de depozitare. Tehnologia 6th Sense Fresh Control ajută la extinderea prospețimii și calității alimentelor de până la 4 ori.

Descoperiți tehnologia Total No Frost cu MultiFlow

Tehnologia Total No Frost pentru prospețime perfectă. Cu noul sistem de răcire Total No Frost, nu mai trebuie să dezghețați frigiderul. Sistemul său de ventilație asigură circulația perfectă a aerului rece în ambele cavități, prevenind formarea gheții. Acest lucru creează condiții ideale pentru depozitarea mai lungă a produselor. Multiflow este o serie de orificii de aerisire situate pe fiecare nivel care ajută la distribuirea aerului rece în întregul cabinet.

Descoperiți tehnologia Zen Inverter

Noul compresor Zen Inverter netezește fluctuațiile de temperatură pentru a vă păstra mai bine alimentele, în același timp fiind silențios și economisind energie.

Iluminare LED

LED-urile eficiente din punct de vedere energetic distribuie lumina uniform în interiorul frigiderului și vă ajută să găsiți ceea ce aveți nevoie.

Acces ușor cu Fast Freeze

Raftul Easy Access îmbunătățește organizarea congelatorului, oferind spațiu pentru articolele mici de zi cu zi care pot fi ușor accesibile. Este situat la nivelul superior, astfel încât produsele să fie imediat vizibile.

Congelați rapid alimentele.

Funcția Fast Freeze setează temperatura în congelator cu 10 grade sub temperatura minimă pentru a îngheța rapid alimentele și a-și păstra gustul.

Cu un frigider de la Whirlpool, poți gestiona cu ușurință spațiul.

Mutați și scoateți rafturile, plasați produsele în mod compact și cât mai convenabil pentru dvs. Rafturile sunt realizate din sticlă călită pentru o durabilitate sporită. De asemenea, puteți regla amplasarea rafturilor-balcoane pe ușă și așezați acolo sticle, pachete cu suc sau lapte.

Freshbox+

Fructele și legumele rămân proaspete până la 15 zile. Două sertare cu control al umidității încorporat păstrează fructele și legumele proaspete până la 15 zile. * Pe baza modificării vizuale a aspectului și calității în comparație cu fructele și legumele convenționale. Rezultatul testării interne.

Rafturi mobile pe usa

Preia controlul asupra spațiului frigiderului tău și profită de opțiunile de depozitare pentru produsele tale cele mai delicate, inclusiv pe ușă - datorită balcoanelor reglabile de pe ușa frigiderului, obții spațiu suplimentar pe raft.

Design de prestigiu

Subliniază caracterul bucătăriei tale alegând un frigider cu un design atemporal și finisaje metalice pentru un aspect modern și elegant.

Clasa energetica A+

Eficiență energetică crescută. Cu clasa energetică A+, acest aparat Whirlpool vă va oferi performanțe perfecte și eficiență energetică excelentă.