Sunet strălucitor

Căștile RAZER Hammerhead TWS combină un design fantastic cu o calitate premium a sunetului. Iluminarea de fundal RGB full-color vă va umple viața cu emoții vii. O latență minimă de 60 ms garantează sincronizarea perfectă atunci când jucați jocuri sau vizionați videoclipuri. Tehnologia de anulare activă a zgomotului vă permite să vă bucurați de muzică în orice mediu. Cu căștile Razer, aveți garantat până la 32,5 ore de muzică non-stop.

Milioane de culori

Sprijinând iluminarea RGB cu 16,8 milioane de culori și efecte de iluminare din care să alegeți, căștile RAZER devin un dispozitiv vibrant și modern, care vă face să vă evidențiați din jur și vă permite să vă bucurați de estetica sunetului.

Fotografie 2 RAZER Hammerhead TWS 2021

Anulare activă a zgomotului ANC

Tehnologia ANC Active Noise Cancellation de la RAZER Hammerhead TWS elimină eficient sunetele ambientale, astfel încât să vă puteți concentra asupra muzicii. Acum, chiar și în transportul urban zgomotos sau în cafenelele stradale, poți fi complet distras și cufundat în ascultare.

Fotografie 3 RAZER Hammerhead TWS 2021

Mod de joc cu latență minimă

Modul joc îmbunătățește automat performanța wireless și minimizează latența audio (până la 60 ms) pentru a se asigura că audio și video sunt sincronizate perfect și pentru a îmbunătăți experiența vizuală a jocului și a vizionarii videoclipurilor.

Fotografie 4 RAZER Hammerhead TWS 2021

Integrare deplină

Cu RAZER Hammerhead TWS, puteți asculta muzică toată ziua fără să vă simțiți inconfortabil. Forma unică și greutatea ușoară a căștilor asigură o izolare a zgomotului îmbunătățită și o potrivire confortabilă. Pentru mai mult confort, alege oricare dintre seturile suplimentare de vârfuri din silicon de diferite dimensiuni.

Fotografie 5 RAZER Hammerhead TWS 2021

Ștergeți conexiunea

Cu microfoanele inteligente cu anulare dublă a zgomotului (ENC), veți obține comunicații vocale clare și clare, fără zgomot de fundal și interferențe. Vocea ta sună la fel de precis ca în comunicarea live, iar interlocutorul aude nu numai vorbirea, ci și emoțiile pe care le transpuni în cuvinte.

Fotografie 6 RAZER Hammerhead TWS 2021

Control flexibil cu Razer Audio

Utilizați aplicația mobilă Razer Audio pentru a obține acces avansat la toate setările RAZER Hammerhead TWS. Personalizați-vă comenzile tactile, modificați setările egalizatorului pentru un sunet mai strălucitor, personalizați iluminarea, obțineți actualizări automate de firmware și multe altele.

Fotografie 7 RAZER Hammerhead TWS 2021