Puternic și compact

Aspiratorul Miele SNRF0 Boost CX1 folosește tehnologia Vortex, datorită căreia fluxul de aspirație atinge viteze de peste 100 km/h. Deci echipamentul este capabil să colecteze eficient gunoiul și vă dedicați un minim de timp curățării. Cu dimensiunile sale compacte, tehnologia devine o parte integrantă a vieții de zi cu zi, care așteaptă în aripi, ocupând un spațiu minim.

Foto 1 Miele SNRF0 Boost CX1
Foto 2 Miele SNRF0 Boost CX1

Construcție fără sac

Modelul folosește un recipient de 1 litru. Aspirați, colectând tot gunoiul din el și, când vine timpul să scăpați de murdărie, o puteți face dintr-o singură mișcare. Apăsând butonul se deschide partea de jos prin care tot conținutul va fi la coșul de gunoi. Și fără contact cu mâna!

Reglaj precis

Panoul de control este reprezentat de un regulator electronic in 4 trepte, care trebuie rotit, crescand treptat puterea debitului. Sfaturile speciale vă vor ajuta să alegeți cel mai bun mod pentru orice sarcină. Există și butoane pentru pornirea și retragerea cablului în carcasă.

Foto 3 Miele SNRF0 Boost CX1
Foto 4 Miele SNRF0 Boost CX1

Filtru HEPA AirClean

Sistemul de filtrare Miele SNRF0 Boost CX1 se bazează pe filtre fine care îndepărtează chiar și praful fin. În același timp, aerul este aproape complet curățat de alergeni. Permite-ți să respiri profund.

Tehnologia TrackDrive

„Follow you everywhere” este motto-ul vehiculelor echipate cu sistemul TrackDrive. Stabilitatea în avion este asigurată de roțile laterale. Dispozitivul se potrivește întotdeauna cu ușurință în cotituri și uși, fără a deteriora nimic în jur. Raza de acoperire a spațiului împreună cu cablul și conducta telescopică Confort este de 10 m. Concentrați-vă pe principalul lucru, iar dispozitivul va executa cu precizie comenzile date.

Foto 5 Miele SNRF0 Boost CX1
Foto 6 Miele SNRF0 Boost CX1

Echipament adițional

Accesoriile pentru aspiratorul Miele SNRF0 Boost CX1 sunt reprezentate de un set de 3 duze: pentru mobila tapitata, fisuri si curatare delicata. Cu ajutorul lor, puteți îndepărta cu ușurință praful de pe raftul de cărți, puteți curăța tastatura, puteți îndepărta gunoiul dintre pernele canapelei. Nu există sarcini de nerezolvat!

Pentru toate acoperirile

De asemenea, utilizatorul poate folosi o perie universală. Cu el, gunoiul de pe gresie, laminat, covor dens cu o grămadă lungă nu este groaznic. Comutator cu un buton, extinzând sau retragând perii.

Foto 7 Miele SNRF0 Boost CX1

Întotdeauna constant

Chiar și pe scări, nu riscați să răsturnați aspiratorul: centrul de greutate îl face stabil la o greutate de 7,75 kg, iar roțile laterale fixează constant poziția în avion. Parcare impecabila in toate conditiile.

Foto 8 Miele SNRF0 Boost CX1