Concept universal

Proprietarul monitorului Samsung M500N primește maximum de oportunități datorită orientării versatile a tehnologiei. Software-ul MS Office 365 preinstalat deschide opțiuni personale pentru PC, chiar dacă nu aveți unul în prezent. Când lucrați în modul de la distanță, monitorul oferă acces la un computer de birou staționar. Timpul liber este destul de ușor de organizat datorită opțiunilor de divertisment încorporate: jocuri și filme vă stă la dispoziție.

Fotografie 1 Samsung M500N

Aplicația AirPlay 2

Prin conectarea dispozitivelor Apple la monitor folosind tehnologia AirPlay 2, obțineți un spațiu mare pe ecran pentru muncă și joacă. Deci puteți afișa imaginea pe două ecrane pentru a putea procesa conținut diferit, sau în această configurație puteți lucra cu un singur proiect. Când munca este terminată, vă puteți face timp pentru a vizualiza fotografii, videoclipuri și jocuri de pe iPad sau iPhone.

Foto 2 Samsung M500N

De la smartphone la ecran

Transferați imediat imaginea de pe telefon pe ecranul mare. Aplicație mobilă pe un afișaj mare - ușor. Samsung M500N împarte spațiul în mai multe ferestre pentru diferite sarcini, difuzează imaginea direct de pe smartphone și afișează imaginea în modul „Oglindă”.

Foto 3 Samsung M500N

Interacțiune la distanță

Uitați să aveți un computer personal - monitorul prezentat oferă acces simplificat la orice conținut de divertisment (HBO, Netflix, YouTube etc.). Trebuie doar să aveți o telecomandă, iar difuzoarele sunt deja încorporate în design. Fără bariere în calea distracției.

Foto 4 Samsung M500N

Asistent vocal

Asistentul vocal a devenit un înlocuitor pentru metoda clasică de control, datorită căreia beneficiezi de confort atunci când interacționezi cu monitorul Samsung M500N. Comutarea între ferestre active, reglarea volumului și a opțiunilor de redare a conținutului, căutarea filmului dorit - acestea sunt doar câteva dintre funcțiile inteligente disponibile exprimate.

Foto 2 Samsung M500N

Selectarea sursei de semnal

Opțiunea Auto Source Switch+ permite recunoașterea automată a dispozitivelor externe care pot fi conectate la monitor. Nu mai este nevoie să căutați surse în opțiunile individuale de meniu: selecția automată și afișarea ulterioară formează un format de interacțiune ușor de utilizat.

Foto 6 Samsung M500N