Aspirator robot Roborock S7


12.png



Nou nivel de curățare umedă cu sistem de curățare sonic

Curățarea aspiratorului robot nu este uneori suficientă pentru a elimina poluarea puternică. Pot exista pete pe podea care trebuie îndepărtate cu mâna. Cu noua tehnologie Sonic Sea, aceasta nu mai este o problemă. Frecvența oscilațiilor transmise microfibrei ajunge de până la 3000 de ori pe minut. Vibrațiile create vor face față cu ușurință oricărui tip de poluare.

Noul design al platformei din microfibră se ridică automat atunci când sunt detectate covoare. Nu mai este nevoie să setați zone restricționate la curățarea umedă.

Perie centrală îmbunătățită care ridică și mai bine resturile fără a le înfășura în jurul ei.


2-gif-64bit.gif



Excelența sistemului VibraRise™
este în detalii
Curățare umedă cu curățare cu ultrasunete

Datorită vibrațiilor generate, aspiratorul robot elimină toate tipurile de poluare. Frecvența oscilațiilor transmise microfibrei ajunge de până la 3000 de ori pe minut. Combinat cu rezervorul electronic de 300 ml, efectuează o curățare profundă și eficientă.


3-gif-64biți-(cu-text-fără-1-cadru).gif

Microfibră cu ridicare automată

Designul de ridicare inteligent este declanșat automat atunci când conduceți pe covor. Utilizați simultan curățarea uscată și umedă fără teama de a distruge covorul. De asemenea, spuneți la revedere suportului rezistent la umezeală, pentru că la sfârșitul curățării se va ridica și construcția din microfibră.
roborock

4-gif-64biți-(cu-text-fără-1-cadru).gif


Recunoaștere îmbunătățită a covorului

Folosind ultrasunete, Roborock S7 recunoaște covoarele cu o acuratețe extraordinară. După prima curățare, robotul aspirator va construi o hartă a camerei, pe care puteți vedea toate covoarele disponibile. În funcție de înălțimea grămezii, puteți fie să aspirați covorul, fie să plasați o zonă interzisă pe acesta.


1.png


Bloc central plutitor

Pentru a curăța eficient praful și murdăria de pe podea, peria trebuie să fie cât mai aproape de suprafață. Noua tehnologie a mecanismului plutitor asigură contactul constant al periei chiar și pe suprafețe neuniforme.


1-gif-64bit.gif


Perie noua din silicon

Vechea perie cu petale a fost înlocuită cu o nouă rolă din silicon, care este mai durabilă și adună mai bine praful și murdăria de pe podea. În același timp, înfășurarea lânii și a părului pe suprafața sa este minimizată.


3.png

Putere mare de aspirare
Datorită sistemului de aspirație HyperForce de 2500 Pa, Roborock S7 captează praful fin de pe podele și pătrunde adânc în covoare.


2.png


Cu cât mai mare cu atât mai bine

Chiar și mai puțin efort pentru o curățare optimă. Recipientul mare de praf de 470 ml vă permite să scuturați mai rar praful și murdăria. Rezervorul de apă are o capacitate de 300 ml și poate curăța până la 300 de metri pătrați. m. într-o singură şedinţă. O baterie litiu-ion cu o capacitate de 5200 mAh va oferi până la 3 ore de lucru la o încărcare completă.


4.png