iPhone SE 2022






Smartphone puternic cu design iconic
iPhone SE 3 (2022) este succesorul iPhone SE 2 compact, cu design iconic, caracteristici și performanțe excepționale. Smartphone-ul este construit într-un corp robust și compact, cu upgrade-uri impresionante, inclusiv performanța sistemului A15 Bionic-on-a-chip, care oferă capabilități avansate ale camerei și îmbunătățește totul, de la editarea fotografiilor până la activități care consumă energie, cum ar fi jocuri și realitate.








Ecran compact de 4,7 inchi
Apple iPhone SE 3 (2022) are un ecran Retina HD de 4,7 inchi cu o rezoluție de 1334x750 pixeli, suport True Tone și o gamă largă de culori (P3). În ciuda acestor specificații tehnice aparent simple, veți obține în continuare o grafică incredibil de fluidă în timp ce jucați jocuri datorită cipulului A15 Bionic de înaltă performanță instalat.








Design canonic
Noul iPhone SE 3 (2022) nu va primi o reproiectare majoră, iar dispozitivul am primit deja îndrăgitul factor de formă compact iPhone 8. În același timp, durabilitatea iPhone SE 3 a crescut semnificativ. Noutatea are un design din aluminiu și sticlă folosit la crearea iPhone 13 | 13 Pro, care este cea mai durabilă sticlă folosită vreodată într-un smartphone. În plus, iPhone SE 3 (2022) are un grad de rezistență la apă și praf IP67.







Apple A15 Bionic: Cel mai bun cip pentru smartphone
Bugetul iPhone SE 3 (2022) garantează cea mai bună performanță și caracteristici excelente ale oricărui concurent. Toate acestea datorită utilizării sistemului avansat Apple A15 Bionic. Acest cip este echipat cu un procesor puternic cu 6 nuclee, cel mai rapid procesor dintr-un smartphone, cu două nuclee de înaltă performanță și patru nuclee de înaltă performanță, făcând iPhone SE 3 generație de 1,8 ori mai rapid decât iPhone 8. În plus, utilizarea de un astfel de cip puternic într-un smartphone mic a permis implementarea unui număr de alte funcții de înaltă tehnologie, în special, o actualizare software a camerei la cel mai înalt nivel, introducerea suportului pentru rețelele 5G, o creștere a duratei de viață a bateriei și mult mai mult.
Noua cameră are iPhone SE 3 (2022) bazat pe A15 Bionic
iPhone SE 3 (2022) dispune de un nou sistem de cameră A15 Bionic cu o cameră cu unghi larg cu deschidere ƒ/1,8 de 12 megapixeli, care oferă beneficii incredibile de fotografie computațională, inclusiv Smart HDR 4, Stiluri foto, Deep Fusion și Modul Portret . Alimentat de un procesor A15 Bionic, noul iPhone SE 3 realizează fotografii uimitoare și dispune de Smart HDR 4, care aplică ajustări individuale de culoare, contrast și zgomot pentru a face imaginile mai reale. Deep Fusion folosește învățarea automată avansată pentru a optimiza textura și detaliile în fiecare parte a unei fotografii. Stilurile foto permit utilizatorilor să-și aducă preferințele personale la fiecare imagine, iar iPhone SE 3 vă permite, de asemenea, să capturați portrete uimitoare în modul Portret, inclusiv șase efecte de iluminare portret.








Durată lungă de viață a bateriei
Cipul de înaltă performanță, bateria îmbunătățită și iOS 15 lucrează împreună pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei. Când trebuie să încărcați, pur și simplu plasați iPhone SE pe încărcătorul wireless sau conectați un adaptor de 20 W sau mai mare pentru o încărcare rapidă de la zero la 50% în 30 de minute. Cu noul iPhone SE 3 (2022), beneficiați de până la 15 ore de redare video și până la 50 de ore de redare audio.






Touch ID pentru autentificare sigură
Touch ID este o modalitate rapidă, ușoară și sigură de a vă debloca iPhone SE 3 (2022) și de a vă conecta la aplicații. De asemenea, îl puteți folosi cu Apple Pay pentru a face cumpărături online sau pentru cumpărături fără a fi nevoie să scoateți cardul.