Răcoare plăcută în casă

Ventilatorul Xiaomi Smart Standing Fan 2 creează o mișcare ușoară a aerului, astfel încât să aveți o atmosferă proaspătă și plăcută în casă chiar și în cele mai fierbinți zile. Forma și construcția originală a elicelor contribuie la faptul că fluxul de aer proaspăt pătrunde rapid și uniform în toate colțurile camerei. Controlul prin intermediul aplicației Mi Home vă permite să monitorizați funcționarea ventilatorului și să ajustați parametrii de lucru de la distanță.

Фото 1 Xiaomi Smart Standing Fan 2

Forma unică a elicelor 7+5

Elicea lată cu două straturi, în formă specială 7+5, asigură o accelerare ușoară a aerului și o distribuție uniformă și rapidă în întreaga cameră, pe o distanță de până la 14 metri. După doar un minut de la pornire, veți simți o adiere ușoară și naturală care vă răcorește și vă oferă o senzație plăcută de răcoare fără a vă face să simțiți frig.

Фото 2 Xiaomi Smart Standing Fan 2
Фото 3 Xiaomi Smart Standing Fan 2

Mod convenabil de control

Controlați ventilatorul Xiaomi Smart Standing Fan 2 prin intermediul aplicației mobile de marcă Mi Home, care vă oferă acces extins la toate funcțiile și modurile de funcționare. Puteți seta programarea ventilatorului, unghiul de rotație, viteza și puteți activa blocarea pentru copii folosind aplicația. Compatibilitatea cu asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa vă permite să controlați Xiaomi cu comenzi vocale.

O gamă largă de moduri de lucru

În aplicația mobilă de marcă, puteți seta viteza de funcționare a ventilatorului într-un interval cuprins între 1% și 100%, cu o precizie de 1%. Prin stabilirea unghiului de rotație de până la 140 de grade și unghiului de înclinare de până la 39 de grade, veți putea concentra fluxul de aer într-un singur loc sau să-l distribuiți uniform în cameră.

Фото 4 Xiaomi Smart Standing Fan 2

Funcționare puternică și silențioasă

Motorul de curent continuu, cu eficiență ridicată, asigură o funcționare stabilă pe toată durata de viață și un consum mai scăzut de energie electrică. La viteze reduse, Smart Standing Fan 2 produce un zgomot de doar 30,2 dB, iar la viteze mari, de 55,8 dB, ceea ce nu vă va împiedica să vă concentrați la muncă, să comunicați fără întreruperi sau să vă relaxați în confort.

Фото 5 Xiaomi Smart Standing Fan 2

Construcție bine gândită

Cu o înălțime de 96 de centimetri, ventilatorul poate răcori eficient zona la o înălțime de 0,5-0,7 metri de la podea, cum ar fi un fotoliu sau un pat. Reglați înălțimea ventilatorului pentru a-l transforma de la un model de podea la unul de birou.

Фото 6 Xiaomi Smart Standing Fan 2