Stilul tău impecabil

Mașina de tuns părul Xiaomi Hair Clipper se va asigura că arăți mereu stilat și îngrijit. Blocul de tăiere profesional, cu lame din ceramică acoperite cu titan, oferă o tunsoare de calitate pentru orice densitate și rigiditate a părului. Mașina permite realizarea unor tunsori stilizate cu tranziție gradientă datorită opțiunilor variate de reglare a lungimii, de la 0,5 la 41 mm. Bateria oferă o autonomie de 3 ore de funcționare, iar protecția carcasei IPX7 permite curățarea mașinii cu apă.

Фото 1 Xiaomi Hair Clipper

Precizie și îngrijire

Cinci reglaje ale lamei mobile permit realizarea unor tunsori stilizate cu tranziție gradientă. Lamele se fixează ușor în poziția dorită, asigurând lungimi de 0,5 / 0,8 / 1,1 / 1,4 / 1,7 mm.

Фото 2 Xiaomi Hair Clipper

Calitatea superioară a tunsorii

Mașina Xiaomi Hair Clipper are un capăt de tăiere din ceramică acoperită cu titan. Duritatea instrumentului HV 650-720, duritatea elementelor mobile HV 1200-1500, demonstrează rezistența și durabilitatea sporită. Mașina funcționează eficient pe părul de orice rigiditate, permițând obținerea rezultatului dorit într-o singură trecere.

O singură încărcare pentru o lungă perioadă de timp

Bateria cu litiu de mare capacitate asigură până la 180 de minute de funcționare autonomă a mașinii. Dacă presupunem că o tunsoare standard durează nu mai mult de 30 de minute, încărcarea bateriei va fi suficientă pentru 6 tunsori. Mașina funcționează chiar și în timpul încărcării, ceea ce înseamnă că dacă ai nevoie de o tunsoare urgentă, bateria descărcată nu va împiedica planurile tale.

Фото 5 Xiaomi Hair Clipper

Puternică și silențioasă

Motorul fiabil cu curent continuu funcționează la o viteză de până la 6200 de rotații pe minut și permite mașinii să se ocupe cu ușurință de părul dens și rigid, tăindu-l la lungimea dorită în mod precis. În același timp, Xiaomi Hair Clipper funcționează cu un nivel minim de zgomot de până la 50 dB.

Tunsori pentru toate gusturile

Datorită celor trei adaptoare universale, chiar și un utilizator fără experiență poate obține o tunsoare de lungimea dorită. Pieptenele reglabil pentru tunsori scurte taie în intervalul 3-21 mm, duza reglabilă pentru tunsori de lungime medie oferă o lungime de 23-41 mm, iar duza pentru filare subțiază tunsoarea și creează un efect de ușurință.

Фото 6 Xiaomi Hair Clipper

Tunsori precise și sigure

Designul special cu dinți ai lamei cu vârfuri rotunjite asigură un contact sigur cu pielea. Nici o iritație, nici o tăietură sau vătămare, doar o tunsoare îngrijită cu lungimea exact dorită.

Фото 7 Xiaomi Hair Clipper
Фото 8 Xiaomi Hair Clipper

Îngrijire ușoară

Datorită carcasei rezistente la apă conform standardului IPX7, poți curăța mașina simplu sub jetul de apă. Totul este foarte comod și sigur.

Indicator pentru întreținerea tehnică

Dacă blocul de tăiere al mașinii necesită lubrifiere, se aprinde un indicator special care nu îți va permite să uiți de întreținere și te va ajuta să menții mașina funcțională pe termen lung.