Eleganța unei benzi Möbius

Aspectul Xiaomi Buds 3T Pro este fascinant: creatorii s-au inspirat din bucla Mobius, care a devenit un simbol al conciziei, al evaluării lumii din diferite unghiuri, al unui ciclu închis. Formatul raționalizat se îmbină perfect cu ergonomia impresionantă pentru o potrivire perfectă. Corpul este curbat în 14 puncte, iar căștile cântăresc 4,9 g. Pernițele pentru urechi de mai multe dimensiuni vă vor permite să alegeți cel mai bun dispozitiv de fixare pentru auricul dumneavoastră. Ascultați muzică, dansați, faceți sport - nu vor cădea.

Fotografie 1 Xiaomi Buds 3T Pro

Reducere inteligentă a zgomotului

Datorită tehnologiei capabile să filtreze zgomotul de până la 40 dB, te vei simți confortabil în orice condiții. Distragerile sunt filtrate în timp real, iar sistemul însuși comută echipamentul în modul corespunzător. Reducerea zgomotului ușor, echilibrat și profund - ce format este mai aproape de tine?

Fotografie 2 Xiaomi Buds 3T Pro

Nicio rupere de realitate

Modelul are un mod de dublă transparență, care se distinge prin algoritmi care funcționează perfect. Continuați să ascultați muzică și, în același timp, să comunicați ușor cu oamenii din jur. Nu este nevoie să întrerupeți redarea și să opriți melodia preferată!

Microfoane cu anulare a zgomotului

În timpul conversației, vocea ta este transmisă în cel mai pur mod posibil. Acesta a fost meritul echipamentului de microfon bazat pe 3 blocuri: conexiune directă, retur și microfon conversațional. Munca lor comună bine coordonată a făcut ca fiecare cuvânt să fie cât mai clar posibil. De aceea, Xiaomi Buds 3T Pro sunt bune pentru negocieri, oriunde te-ai afla.

Fotografie 4 Xiaomi Buds 3T Pro

Sunet Hi-Fi impresionant

Latura tehnică a implementării căștilor prezentate a devenit baza pentru obținerea unui semnal audio de o calitate incredibil de înaltă. Bobina CCAW detaliază frecvențele înalte. Diafragma are un strat DLC super dur (asemănător unui diamant). Magneții de neodim previn scurgerea magnetică. Codecul LHDC 4.0, folosind noi protocoale standard, reproduce sunetul Hi-Fi cu o rată de eșantionare de 96 kHz.

Foto 5 Xiaomi Buds 3T Pro

Hrană imersivă

O caracteristică a formatului de livrare a sunetului prezentat a fost o sferă imersivă în care undele vin din toate părțile (spre deosebire de 2 canale stereo). Așadar, poziționarea spațială devine nu doar un concept puternic, ci un efect cu adevărat tangibil. Tehnologia Track Head Movement îmbunătățește experiența conducând sunetul direct în spatele tău: când întorci capul, îl vei auzi ca și cum sursa nu se află în căști, ci în afara acesteia.

Foto 6 Xiaomi Buds 3T Pro

Calibrare studio

Xiaomi Acoustic Lab a folosit cele mai bune setări, datorită cărora utilizatorul primește un sunet care nu este inferior calității studioului. Modele HRTF, bas moderat, detaliu înalte - toate acestea au devenit componentele unui sunet cu adevărat bun. Luca Bignardi, câștigător al unui Grammy, recomandă acest produs ca fiind unul dintre cele mai bune din segmentul său. El a evaluat pozitiv calitatea sunetului la partea superioară.

Foto 8 Xiaomi Buds 3T Pro

Carcasă protejată

Rezistența la praf și umiditate IP55 vă va permite să nu vă limitați și să ascultați muzică chiar și în timpul antrenamentului. Izolația din silicon face o treabă bună de protecție împotriva transpirației, datorită căreia echipamentul nu va fi deteriorat de picături.

Zile de muzică neîntreruptă

Unul dintre avantajele căștilor Xiaomi Buds 3T Pro a fost prezența unei baterii încăpătoare. Este suficient pentru 24 de ore de lucru: tehnicianul primește o astfel de taxă împreună cu carcasa. Nu mai este nevoie să vă reîncărcați des - resursa va dura mult timp.

Foto 9 Xiaomi Buds 3T Pro