Robotul de curățare perfect

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU este o noutate de la Xiaomi care va impresiona orice cunoscător de dispozitive cool. Sistemul de navigație cu laser și senzorii ToF asigură acuratețea fiecărei mișcări, evitarea sistematică a obstacolelor și zonarea de înaltă calitate pe hartă. Puterea de aspirare de 4 kPa nu va lăsa nicio șansă de murdărie, colectând totul până la cele mai mici particule de praf. Bateria de 5200 mAh oferă o resursă uriașă de capacitate de lucru. Baza de curățare cu coș de gunoi de 4 litri se vinde separat.

Navigare pe teren

Deplasarea de-a lungul avionului cu ajutorul navigației cu laser LDS a oferit tehnicii precizia fiecărei mișcări. Aspiratorul Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU construiește hărți care țin cont de toate nuanțele camerelor: praguri, geometrie non-standard, zone închise. Contururile oricărui obstacol (fie că este vorba de papuci, o minge, o jucărie pentru copii) vor fi identificate în prealabil și ocolite de un aspirator. Puteți fi calm pentru siguranța lucrurilor scăpate accidental.

Foto 3 Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Evita coliziunile

Un alt instrument de navigare important a fost modulul ToF. Funcționează de 10 ori mai rapid decât senzorii cu infraroșu, datorită cărora determină în avans distanța până la obstacole pentru a putea alege traiectoria potrivită pentru ocolirea acestora. Spațiul de scanare va permite robotului aspiratorului să curețe camera fără a deteriora firele, mobilierul și jucăriile preferate ale pisicii tale.

Curățare uscată și umedă

Pentru iubitorii de curățare temeinică, aspiratorul robot Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU se potrivește perfect, deoarece folosește atât instrumente de curățare uscată, cât și umedă. La dispoziția dumneavoastră 4 moduri de retragere a aerului în vid + 3 opțiuni de ștergere, datorită cărora aproape orice nevoi la nivel de gospodărie vor fi satisfăcute. Pachetul include un coș de gunoi de 550 ml și un rezervor de apă de 200 ml.

Capacitate impresionantă a bateriei

O caracteristică importantă a fost autonomia modelului. Robotul demonstrează o performanță impresionantă: având o baterie de 5200 mAh, este capabil să acopere până la 240 m2 cu o singură încărcare fără a necesita o reîncărcare suplimentară cu energie. În același timp, când încărcarea se încheie, el, ca un adevărat reprezentant al tehnologiei inteligente, se va întoarce în mod independent la baza de încărcare, unde va trece printr-un ciclu de curățare a coșului de gunoi și de refacere a resursei.

Fotografie 5 Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Aplicație pentru smartphone

Pentru confortul deplin al interacțiunii cu tehnologia, a fost folosită o aplicație specializată Xiaomi Mi acasă. Cu acesta, puteți programa toate funcțiile necesare, selecta zonele care sunt interzise pentru dispozitiv, profitați de asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa. Confortul complet al utilizatorului este garantat!

Foto 6 Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra