Compact și eficient

Una dintre modalitățile de a menține în mod constant casa curată, fără prea mult efort a fost aspiratorul robot Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU. Are un corp extrem de compact care se potrivește cu ușurință în spațiile joase de sub mobilier. În același timp, pe baza giroscopului și a navigației RGB, mișcările sale sunt planificate clar și fără erori. Modelul va face față creșterilor mici, care vor fi observate de aspirator în prealabil. Curățarea umedă și uscată va fi eficientizată de un motor care creează un debit de aspirație la nivelul de 2200 Pa.

Fotografie 1 Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Navigare impecabila

Pentru un aspirator robot, una dintre caracteristicile principale este capacitatea sa de a urmări cu acuratețe traiectoriile date – fie că sunt hărți construite de acesta pe cont propriu sau zone alese de utilizator. Folosind mecanismul de orientare IMU folosind giroscoape, combinat cu un sistem de navigație RGB cu o cameră, a fost posibil să se realizeze mișcări perfect precise. Liniile de mobilier, pereții și obiectele sunt recunoscute precis de dispozitiv, prevenind orice coliziuni.

Fotografie 2 Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite
Fotografie 3 Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Depășirea pragurilor

O caracteristică distinctivă a modelului o reprezintă senzorii suplimentari care ajută vehiculele să depășească praguri de până la 20 mm înălțime. Datorita acestei functii, aspiratorul, care are o forma plata, devine un adevarat ninja, capabil sa treaca prin orice obstacole si sa ajunga in cele mai indepartate zone. Diferența de înălțime este fixată de sistemul de navigație, după care Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU complet echipat pentru a face față provocării viitoare.

Curățare perfectă

Pentru a obține rezultate reci de curățare, s-au folosit 2 unelte - un motor care oferă un flux retractabil puternic și o perie specială cu peri lungi. Puterea de aspirare la nivelul de 2200 Pa adună calitativ toate gunoiul, iar peria de 168 mm ridică murdăria pentru ca acestea să intre rapid în orificiul de admisie. Rezultat cu 7% mai tangibil comparativ cu modelele anterioare.

Fotografie 4 Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Capacitate mare in interior

Rezervoarele mari sunt o altă caracteristică a tehnicii: coșul de gunoi a crescut de la 400 la 450 ml, în timp ce rezervorul de lichid a crescut de la 200 la 270 ml. O astfel de mișcare a ajutat la ca dispozitivul să fie și mai autonom, astfel încât golirea nu a fost necesară prea des. Aveți încredere în Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU pentru a vă menține casa curată în timp ce puteți face lucrurile care vă plac.

Fotografie 5 Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Revenire automată la bază

Una dintre funcțiile automatizate a fost întoarcerea la baza de încărcare. Tehnicianul decide să se întoarcă la stația de andocare atunci când încărcarea atinge un minim critic. După refacerea resurselor energetice, lucrările se vor relua din punctul în care au fost suspendate. Nici măcar nu trebuie să urmăriți acest moment - aspiratorul va face totul de la sine.

Foto 6 Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite