Internet - în fiecare colț al casei

Routerul Huawei Mesh 3 oferă o acoperire perfectă cu performanță maximă a rețelei. Sistemul puternic acoperă mai mult de 200 mp. Toate dispozitivele vor fi conectate cu succes la gadget folosind amplificatoare de putere. O conexiune fiabilă și stabilă în întreaga casă face posibil să lucrezi, să creezi ceva nou și creativ și, de asemenea, să nu uiți de restul. Designul laconic și nuanța neutră vă permit să introduceți dispozitivul în orice interior.

Fotografie 1 Huawei Mesh 3

Transfer de informații de mare viteză

Jocuri online, descărcare de fișiere mari, vizionare online de videoclipuri 4K, lucru de la distanță - acum fără întârzieri, blocări, documente netrimise. Viteza routerului este de 3000 Mbps, aceasta este una dintre cele mai mari rate pentru dispozitivele din acest segment. Utilizați viteza vertiginoasă pentru a vă îmbunătăți performanța.

Amplificatoare de putere pentru confortul dumneavoastră

Dacă apartamentul sau casa are mai multe etaje, multe încăperi și compartimentări interioare dense, routerul Huawei Mesh 3 organizează totuși semnalul maxim în fiecare colț al încăperilor îndepărtate. Dispozitivul are 4 amplificatoare de putere de înaltă performanță instalate în același timp, care fac posibilă extinderea Wi-Fi-ului la suprafața maximă.

Fotografie 5 Huawei Mesh 3 Fotografie 6 Huawei Mesh 3 Fotografie 7 Huawei Mesh 3

250 de conexiuni posibile

Dispozitivul este capabil să interacționeze cu multe gadget-uri, distribuind Wi-Fi. Buffer-ul de date redus vă permite să jucați jocuri online, să vizionați filme de înaltă definiție, să discutați cu prietenii, să rulați dispozitive inteligente de acasă și să transmiteți în flux live în același timp, totul fără întârziere sau întârziere.

Fotografie 4 Huawei Mesh 3

Eficiență și stabilitate

Routerul Huawei Mesh 3 funcționează simultan cu două benzi, făcând acoperirea cât mai productivă și rapidă posibil. În orice moment, cu sarcini diferite, cu interferențe și obstacole în calea semnalului, conexiunea va rămâne stabilă. Deplasați-vă prin casă, mergând în punctele cele mai îndepărtate și, în același timp, rămâneți conectat.

Ușurință de gestionare și securitatea rețelei

HarmonyOS este configurat pentru a vă proteja întotdeauna wireless de conexiunile neautorizate. Conectarea la Wi-Fi se face printr-o singură atingere a telefonului la panoul tactil de pe router. Nu mai trebuie să vă amintiți parola cu numele de utilizator. În aplicație, puteți diagnostica problemele de rețea, precum și le puteți remedia instantaneu cu un singur clic al mouse-ului.