Mai puternic decât alții

Alimentat de sistemul de operare Windows 10 Pro, TUF Gaming A15 este o platformă de jocuri extrem de fiabilă, care vă va ajuta să câștigați orice joc. Configurația sa hardware include cel mai recent procesor AMD Ryzen 9 și placă grafică GeForce RTX 2060, care garantează o viteză mare și imagini fluide pe afișajul IPS. În ciuda unui corp mai compact în comparație cu modelele anterioare din serie, TUF Gaming A15 este echipat cu o baterie de capacitate crescută (90 Wh), ceea ce înseamnă o viață lungă a bateriei. Un sistem eficient de racire cu autocuratare garanteaza stabilitate la sarcini grele, ceea ce, combinat cu durabilitatea extrema care caracterizeaza intreaga serie TUF, face din acest laptop o alegere excelenta pentru gamerii aflati in permanenta miscare.

Arsenal puternic pentru orice sarcină

Configurația de ultimă generație face din TUF Gaming A15 un dispozitiv versatil care este gata să ofere viteză mare într-o gamă largă de aplicații, fie că este vorba de jocuri, streaming sau altceva. Procesorul AMD Ryzen 9 octa-core cu 16 fire simultane este ideal pentru multitasking, în timp ce placa grafică GeForce RTX 2060 poate oferi rate de cadre ridicate în majoritatea jocurilor populare. Încărcați rapid aplicațiile cu un SSD de până la 1TB conectat prin PCIe. Laptopul are și un slot pentru instalarea unei a doua astfel de unități.

Pentru o gamă largă de aplicații

Aplicații de birou, procesare conținut multimedia, jocuri populare - cu a patra generație de procesor mobil AMD Ryzen 9, fabricat folosind tehnologia avansată de 7nm, laptopul TUF Gaming A15 este perfect pentru o gamă largă de sarcini. Opt nuclee de procesor sunt capabile să realizeze 16 fire de calcul simultan, fiind în același timp extrem de eficiente din punct de vedere energetic.

Joacă la un nou nivel

De la shootere cu ritm rapid până la jocuri de rol cinematografic, placa grafică NVIDIA GeForce RTX 2060 oferă imagini frumoase și rate de cadre ridicate în mod constant într-o gamă largă de titluri de top. Se mândrește, de asemenea, cu o unitate de transcodare video actualizată, care este utilă pentru organizarea de transmisii în flux de înaltă calitate.

Memoria utilizator extensibilă

Acest notebook este echipat cu o unitate SSD NVMe conectată printr-o magistrală PCIe, care vă permite să încărcați rapid aplicații și să deschideți fișiere mari instantaneu. Capacitatea sa este de până la 1 TB, ceea ce va fi mai mult decât suficient pentru instalarea jocurilor și pentru stocarea fișierelor multimedia și a documentelor de lucru. Laptopul are și un slot M.2 liber, în care, dacă este necesar, poți instala un alt SSD.

Multitasking eficient

Procesorul de ultimă generație din TUF Gaming A15 este asociat cu o memorie DDR4-3200 cu două canale, oferind performanță și eficiență energetică îmbunătățite față de standardele anterioare de memorie. Lățimea de bandă mare și volumul mare (până la 32 gigaocteți) sunt utile în special pentru multitasking atunci când utilizatorul lucrează în mai multe aplicații în același timp.

Pentru o viață activă

TUF Gaming A15 este mai mic și mai ușor decât modelele anterioare din serie, dar are o baterie mai mare de 90Wh. Combinat cu eficiența energetică a procesorului Ryzen, aceasta oferă o durată lungă de viață a bateriei de până la 12,3 ore de redare video. Greutatea redusă și durata lungă de viață a bateriei fac din acest laptop un dispozitiv cu adevărat mobil.

Secret sau agresiv

Laptopul este disponibil în două opțiuni de design: gri ascuns și negru agresiv cu accente de roșu strălucitor. Textura celulară a bazei o ajută să stea ferm pe suprafața mesei și este combinată vizual cu nervuri de rigidizare realizate sub formă de hexagoane pe tot corpul. Finisajul texturat de sub încheieturi nu numai că arată bine, dar este și rezistent la pete.

Prindere de încredere

Panoul de jos al carcasei are o textura de tip fagure care impiedica alunecarea dispozitivului pe suprafata mesei. De asemenea, are decupaje care servesc drept găuri de ventilație.

Finisaj texturat

Eleganța laptopului este subliniată de liniile subțiri de lustruire pe suprafața carcasei.

Durabilitate Seria TUF

Fiecare laptop TUF este construit pentru a rezista, așa cum au demonstrat testele standardelor militare-industriale.

Două finisaje

Gri furtiv sau negru strălucitor cu dungi roșii.

Standardul de fiabilitate al armatei

La fel ca toate laptopurile din seria TUF Gaming, A15 este proiectat pentru fiabilitate și stabilitate maxime. A trecut teste de calitate stricte, inclusiv standardul industrial militar al SUA MIL-STD-810H. Un astfel de dispozitiv poate rezista cu ușurință la toate greutățile unei manipulări nu prea atente de zi cu zi.

Rezistență crescută la impact

Testarea la șocuri asigură că seria TUF Gaming nu este deteriorată de șocuri și șocuri în timpul transportului și al utilizării zilnice, așa că purtați-o în rucsac fără teamă! În conformitate cu termenii standardului MIL-STD-810H, fiecare dispozitiv este testat într-un test de cădere de la o înălțime mică.

Vezi mai mult

Laptopul TUF Gaming A15 poate fi echipat cu un display IPS cu o rată de reîmprospătare ridicată (până la 144 Hz). Acesta acceptă tehnologia Adaptive-Sync, care sincronizează rata de reîmprospătare a ecranului cu rata de cadre a procesorului grafic. Acest lucru elimină ruperea enervantă a cadrelor și reduce întârzierea afișajului, rezultând atât o calitate mai bună a imaginii, cât și o capacitate de răspuns îmbunătățită a jocului la intrarea utilizatorului. În plus, unul sau două monitoare externe pot fi conectate la laptop folosind interfețele HDMI 2.0b și USB 3.2 Gen 2 Type-C. Acesta din urmă este folosit în modul DisplayPort 1.4 și acceptă monitoare cu tehnologie NVIDIA G-Sync.

Optimizat pentru jocuri

Cu un aspect similar cu tastaturile externe convenționale, iluminare de fundal color personalizabilă, o combinație WSAD dedicată, tastatura TUF Gaming A15 este optimizată special pentru jocuri. Tehnologia Overstroke oferă un răspuns mai rapid al tastei, care este util în special pentru controlul rapid în scenele dinamice. Fidelă spiritului seriei TUF, tastatura se mândrește, de asemenea, cu o durabilitate excepțională, cu peste 20 de milioane de apăsări de taste.

Sunete spațial încântător

Sistemul audio incorporat al laptopului este format din doua difuzoare optimizate, al caror sunet depaseste modelele anterioare in ceea ce priveste volumul maxim si bogatia basului. Tehnologia sa DTS:X Ultra creează sunet surround virtual pe 7.1 canale atunci când utilizați căști stereo convenționale. Există moduri prestabilite optimizate pentru jocuri de diferite genuri, muzică și filme, precum și un egalizator încorporat pentru reglarea suplimentară a sunetului.

Sistem de răcire puternic

Cu un sistem complet de răcire, fiecare laptop din seria TUF Gaming va putea menține performanțe ridicate pentru o durată lungă de viață. Folosește trei radiatoare și mai multe conducte de căldură, iar tehnologia de autocurățare previne acumularea de praf. Sistemul de răcire poate funcționa în mai multe moduri concepute pentru diferite scenarii de utilizare a unui laptop și diferă unul de celălalt în ceea ce privește performanța și zgomotul.

Sistem de autocuratare

Particulele de praf sunt îndepărtate din dispozitiv prin două tuneluri special proiectate situate lângă ventilatoare și nu se acumulează pe radiatoare. Acest lucru contribuie la răcirea eficientă a laptopului pe termen lung.

Radiatoare

Trei radiatoare sunt folosite pentru a disipa căldura din componentele laptopului, iar un număr mare de orificii de ventilație sunt incluse în șasiul robust pentru a îmbunătăți fluxul de aer.

Cazuri de utilizare

Sistemul de răcire comută automat între mai multe moduri care diferă în ceea ce privește performanța și nivelul de zgomot. Modul Turbo este viteza maximă a laptopului, pentru care și ventilatoarele se rotesc la viteză maximă. În modul Performanță, care este conceput pentru jocuri, frecvențele componentelor și vitezele ventilatorului sunt reduse, în timp ce modul Silențios este conceput pentru aplicații de lucru și divertisment. Parametrii modului sunt configurați de utilizator, iar comutarea între ei se poate face și manual - folosind o comandă rapidă de la tastatură.

Acces comod la componente

Acest laptop poate fi actualizat. Folosind o șurubelniță standard, puteți detașa panoul de jos pentru a accesa sloturile DDR4 și M.2 pentru a înlocui RAM și SSD. De asemenea, este posibil să instalați oa doua unitate într-un slot M.2 liber.

Set complet de interfețe

Laptopul oferă un număr mare de interfețe pentru conectarea a tot felul de periferice, inclusiv două porturi USB 3.2 Type-A de mare viteză și un USB 2.0 Type-A. Pentru a conecta un monitor extern cu tehnologia G-Sync, puteți utiliza interfața USB 3.2 Gen2 Type-C care acceptă modul DisplayPort 1.4. Laptopul are și două interfețe wireless: Bluetooth pentru conectarea șoarecilor, căștilor și altor dispozitive compatibile și Wi-Fi 802.11ac (2x2) pentru accesarea rețelelor Wi-Fi.

Centru unic de control

Aplicația Armory Crate este un singur centru de control al software-ului pentru laptop. Cu acesta, puteți seta parametrii sistemului, regla iluminarea de fundal și chiar creați profiluri cu setări care vor fi aplicate automat când porniți anumite programe.