Fotografie 1 GoPro Hero 10

Distribuiți cele mai importante momente

Camera de acțiune GoPro Hero 10 va fi partenerul tău de încredere în orice călătorie și aventură. Camera nu numai că va înregistra videoclipuri excelente la rezoluție de 5,3K, dar vă va permite și să vă împărtășiți rapid impresiile cu prietenii. HyperSmooth 4.0 avansat și nivelarea orizontului de la 27° la 45° asigură filmări video clare și fluide.

Super calitate 5.3K

Cu o rezoluție video ultra-înaltă de 5,3K, care este cu 91% superioară 4K, vă puteți bucura de videoclipuri uimitoare cu detalii superbe. Calitatea îmbunătățită a imaginii vă permite să înregistrați videoclipuri clare și luminoase la orice nivel de lumină.

Fotografie 2 GoPro Hero 10
Fotografia 3 GoPro Hero 10

Cadru clar

Camera de acțiune GoPro Hero 10 oferă fotografii de 23 MP care surprind perfect chiar și obiectele îndepărtate.

Nou nivel de stabilizare

Cu stabilizarea avansată HyperSmooth 4.0 și nivelarea orizontului de la 27° la 45°, puteți înregistra filmări fluide și fluide ale aventurilor dvs., fie că este vorba de plimbări cu rolele în parc sau rafting pe un râu de munte.

Fotografie 4 GoPro Hero 10
Fotografie 5 GoPro Hero 10

Fotografie subacvatică

Carcasa robustă și impermeabilă a GoPro Hero 10 este o garanție că camera nu vă va dezamăgi în nicio călătorie. GoPro Hero 10 poate rezista cu ușurință la scufundarea în apă până la 10 m adâncime și obține imagini grozave ale aventurilor tale subacvatice.

Transmitere live

Folosește GoPro Hero 10 pentru a transmite în flux live la 1080p. HyperSmooth 4.0 Super Stabilization duce calitatea imaginii la un nivel cu totul nou.

Fotografie 6 GoPro Hero 10
Fotografie 7 GoPro Hero 10

Alegerea vitezei vă aparține

Funcția TimeWarp 3.0 vă permite să setați viteza video dorită. Obțineți înregistrare cu încetinitorul de 8x la rezoluție de 2,7K, accelerați înregistrarea și folosiți intervalul de noapte pentru a obține videoclipuri grozave.

Funcții și moduri

În modul LiveBurst, camera începe să înregistreze cu 1,5 secunde înainte ca declanșatorul să fie eliberat și continuă să înregistreze încă 1,5 secunde după aceea. Și în modul HindSight, înregistrarea video începe cu 30 de secunde înainte de a apăsa butonul, astfel încât niciun moment important nu este ratat. Cu funcția Time Lapse, puteți seta ora de începere a filmării și puteți obține videoclipuri cu răsăritul soarelui fără a-l proteja.

Fotografie 8 GoPro Hero 10
Fotografie 9 GoPro Hero 10

Munca de aplicare

Puteți edita rapid filmările înregistrate și le puteți previzualiza înainte de a le posta folosind aplicația GoPro Quik.