Sfaturi utile pentru umidificarea aerului

Purificatoarele de aer Dyson vă permit să mențineți automat sau manual umiditatea dorită.În modul automat, dispozitivul purifică automat aerul și vă puteți așeza pe spate și vă relaxați.
În modul manual, ecranul LCD vă va arăta dacă trebuie să creșteți debitul de aer - acest lucru vă poate ajuta să atingeți mai repede nivelul țintă de umiditate. Vă rugăm să rețineți că menținerea unității uscate și oprirea încălzirii sau a aerului condiționat va îmbunătăți performanța unității. 

Detectează automat contaminanții și generează rapoarte

Trei senzori monitorizează continuu calitatea aerului prin detectarea poluanților la nivel molecular și oferind rapoarte în timp real privind calitatea aerului.

Îndepărtează gazele și particulele ultrafine

Îndepărtează 99,95% din particule de până la 0,1 microni. În plus, filtrul de cărbune activ elimină mirosurile și gazele, inclusiv compușii organici volatili, din aer.

Ucide bacteriile potențial dăunătoare


Tehnologia Dyson Ultraviolet Cleanse expune fiecare picătură la lumină ultravioletă puternică de 275 nm pentru o hidratare igienă.



Doar cele mai recente purificatoare de aer Dyson sunt complet sigilate la standardele HEPA H13

Pentru a preveni ca poluanții să intre înapoi în aer, nu numai filtrul, ci și întregul purificator de aer este ermetic în conformitate cu standardul HEPA-H13.

Distribuie aer purificat, umidificat

Tehnologia Air Multiplier™ amestecă și distribuie aerul umidificat purificat în întreaga cameră.

Flux de aer de răcire

La temperaturi mai ridicate, un curent puternic de aer umidificat purificat oferă un efect de răcire.



Mod auto

Calitatea aerului este monitorizată în mod constant, iar debitul de aer este ajustat automat pentru a atinge și menține nivelul optim de umiditate.

Hidratare continua

Un sistem eficient de gestionare a apei și un rezervor de apă de 5 litri asigură până la 36 de ore⁷ de umidificare igienă a aerului, fără a fi nevoie de reumpleri regulate.

Modul de noapte

Aerul este curățat prin scăderea volumului și reducerea luminii afișajului. Cu cronometrul de somn, puteți seta intervale de timp de la 15 minute la 9 ore în care dispozitivul purifică aerul.

Metoda de distribuire

În modul difuz, fluxul de aer este direcționat prin spatele dispozitivului. Pentru purificarea și umidificarea aerului fără flux de răcire.

modul de vânt

Algoritmi speciali controlează fluxul de aer, simulând o adiere răcoroasă și răcoritoare.

Tehnologia de control Jet Axis™

Fluxul de aer este controlat de două duze care distribuie aerul fie individual, fie împreună, permițându-vă să selectați diferite moduri de flux de aer.

Ciclu de curățare profundă

Activați ciclul convenabil de curățare profundă a dispozitivului dvs. prin atingerea unui buton. Veți fi ghidat de-a lungul procesului pas cu pas.

Înlocuire ușoară a filtrului

O funcție de memento încorporată vă arată când trebuie înlocuit filtrul combinat. Schimbarea este rapidă și ușoară.

Testat de Fundația pentru astm și alergii

Purificatoarele de aer Dyson sunt certificate® sigure pentru astm și alergii. Ele ajută la eliminarea alergenilor din aerul din interior și astfel creează un climat interior mai sănătos pentru tine și familia ta.