Ușor în utilizare

Funcția convenabilă de aprindere automată vă permite să porniți arzătoarele de gaz ușor - pur și simplu apăsați regulatorul arzătorului și rotiți-l până la marcajul dorit. Rapid și simplu!


Suprafață mare pentru gătit

Pe suprafața de gătit spațioasă, cu distanță mărită între arzătoare, încap crat și tigăi de orice dimensiune. Datorită designului plat ergonomic, puteți muta cu ușurință chiar și oale foarte voluminoase pe suprafața de gătit și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stabilitatea lor în timpul gătitului.


GRILĂ DIN FONTĂ

Grila din fontă îmbunătățește stabilitatea și aspectul aragazului. Materialul durabil și rezistent al grilei poate rezista la temperaturi ridicate, astfel încât să puteți găti fără griji .


Rezultatul excelent este garantat

Plitele noastre cu patru arzătoare pe gaz, cu panou de sticlă, sunt disponibile in trei culori: negru, antracit sau alb. Grilele din fontă sunt foarte stabile si rezistente la temperaturi ridicate. Aceste plite de gătit garantează rezultate excelente in gătirea mâncării, iar datorită suprafeței lor netede sunt foarte ușor de curățat.