Călătorii urbane: rapid și confortabil!

Scooterul electric Mi Electric Scooter 3 vă va ajuta să vă deplasați ușor prin oraș. Cu ajutorul său, puteți ajunge la birou, la magazin sau la centrul sportiv fără întârzieri. Datorită autonomiei mari, sistemului de frânare fiabil și construcției solide pliabile, scuterul oferă condiții de conducere sigure și confortabile.

Фото 1 Mi Electric Scooter 3

Viteză de deplasare

Motorul modern al Mi Electric Scooter 3, cu o putere crescută de 300 de wați, vă permite să atingeți o viteză de până la 25 km/h și să urcați pante cu o înclinație de până la 16%. Nu veți mai fi afectat de blocajele de trafic din oraș și veți ajunge întotdeauna la destinație la timp.

Autonomie mare

Cu o baterie încărcată la 100%, puteți parcurge până la 30 km în mod autonom (datele exacte depind de viteză, greutatea utilizatorului și tipul de suprafață a drumului). Sistemul de recuperare a energiei (KERS) transformă energia cinetică în energie electrică și încarcă bateria în timpul frânării și al deplasării în pantă, astfel mărește autonomia.

Фото 3 Mi Electric Scooter 3
Фото 4 Mi Electric Scooter 3

Trei moduri de deplasare

Modul de mers pe jos (0-5 km/h) este potrivit pentru plimbări lente și pentru utilizatorii începători. În modul standard, puteți merge până la 20 km/h într-un parc sau să ajungeți la destinație fără probleme. În modul sport, scuterul atinge o viteză de 25 km/h și nu vă va face să întârziați la o prelegere sau la locul de muncă.

Protecție inteligentă a bateriei

Mi Electric Scooter 3 este echipat cu o baterie de litiu fiabilă, cu protecție multiplă împotriva scurt circuitului și încărcării incorecte. Atunci când nivelul de încărcare scade sub 30% și scuterul nu a fost utilizat timp de câteva zile, bateria trece automat în modul de așteptare pentru a se proteja împotriva descărcării excesive și pentru a extinde durata de viață a bateriei.

Фото 5 Mi Electric Scooter 3

Ușor. Solid. Fiabil.

Cadru ușor și extrem de rezistent din aliaj de aluminiu. Seria 6 face parte din designul Mi Electric Scooter 3 și are o structură pliabilă. În forma pliată, scuterul ocupă foarte puțin spațiu, cântărind doar 13 kg, astfel încât îl puteți lua cu voi la birou sau îl puteți transporta în portbagajul mașinii.

Фото 6 Mi Electric Scooter 3

Reflectorizanți luminoși

Farul din spate cu LED-uri și reflectoarele mari din față și laterale asigură o conducere sigură în timpul nopții.

Фото 7 Mi Electric Scooter 3

Frână fiabilă

Frâna cu disc din spate îmbunătățită, cu două plăcuțe, vă permite să opriți rapid scuterul pentru a reacționa la orice situație de pe drum. Vă garantează o călătorie sigură și o frânare eficientă.

Фото 8 Mi Electric Scooter 3

Display informativ

Pe ecranul luminos și mare al Mi Electric Scooter 3 puteți citi detalii despre călătorie: viteză, nivelul de încărcare a bateriei, funcționarea farurilor și alte informații. Designul actualizat al ecranului, fără delimitări, oferă mai mult spațiu pentru afișarea informațiilor și o citire mai ușoară a datelor.

Фото 9 Mi Electric Scooter 3
Фото 10 Mi Electric Scooter 3

Conectare prin Bluetooth

Sincronizați Mi Electric Scooter 3 cu aplicația mobilă Mi Home pentru a obține informații actualizate despre funcționarea vehiculului electric și pentru a planifica viitoarele călătorii. În aplicație, puteți actualiza firmware-ul, bloca sau debloca scuterul fără probleme.