Obișnuiește-te cu ce este mai bun

Cu un ecran sAMOLED+ FHD+ de 120 Hz de 6,7 inchi, cameră cvadruplă de 108 MP și baterie de 5000 mAh, Samsung Galaxy M53 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri pentru utilizarea de zi cu zi. Un procesor puternic cu 8 nuclee și mai multă memorie RAM asigură performanță ridicată pentru sarcinile care necesită mult resurse. Iar suportul 5G garantează transferul de date super-rapid aproape oriunde.

Fotografie 1 samsung galaXy m53

O lume de super-viteze 5G

Cu 5G, vi se garantează o conexiune stabilă și o conexiune super-rapidă, fără întârzieri sau întreruperi. Puteți folosi serviciile de streaming și puteți partaja instantaneu date cu prietenii și colegii.

Foto 2 samsung galaXy m53

Platformă hardware puternică

Cu un procesor emblematic octa-core și 6/8 GB RAM, Samsung Galaxy M53 acceptă jocuri grafice avansate, streaming video de înaltă definiție și funcționarea stabilă a programelor care necesită mult resurse. Caracteristica RAM Plus rezervă RAM virtuală suplimentară, care este folosită pentru a rula aplicațiile fără probleme. 128/256 GB de memorie internă, extensibilă până la 1 TB, poate găzdui o cantitate imensă nu numai de cei importanți, ci și de cei dragi.

Foto 3 samsung galaXy m53

Design modern minimalist

Cu linii netede, margini rotunjite și o ramă subțire, Samsung Galaxy M53 arată elegant și elegant. Datorită proporțiilor optime, smartphone-ul este confortabil de ținut în mână. Alegeți-vă culoarea dintre opțiunile disponibile și obțineți o experiență unică de utilizator.

Foto 4 samsung galaXy m53

Ecran luminos Super AMOLED

Ecranul Super AMOLED+ FHD+ de 6,7 inchi estompează liniile dintre lumea multimedia și realitate. Reproducerea exactă a culorilor și detaliile ridicate transformă orice scenă într-un eveniment viu și real. Cu o frecvență de 120 Hz, scenele dinamice de pe afișaj arată fluide și naturale, iar derularea mulțumește cu moale și precizie.

Foto 5 samsung galaXy m53

Un nou nivel de fotografie

Sistemul de camere cu lentile multiple creează adevărate capodopere ale fotografiei mobile cu o singură apăsare de pornire. Modulul principal de 108 MP asigură imagini clare și luminoase chiar și în condiții de lumină slabă. Camera ultra-largă de 8 MP surprinde fotografii panoramice uimitoare, în timp ce camera macro de 2 MP surprinde prim-planuri superbe. Iar camera de 2 MP cu măsurare a adâncimii te va ajuta să obții un portret excelent.

Foto 6 samsung galaXy m53

Totul este important în detalii

Camera cu rezoluție super-înaltă de 108MP, care folosește algoritmul Remosaic și luminează zonele întunecate cu tehnologia pixel binning, va ajuta la înțelegerea acestui adevăr pentru a surprinde clar cele mai fine detalii și textura obiectelor. Zoom-ul optic hibrid aduce subiecții la distanță mai aproape, în timp ce senzorul de pixeli mari îmbunătățește calitatea fotografiilor cu lumină scăzută.

Foto 7 samsung galaXy m53

O zi plină de jocuri și divertisment

Bateria de 5000 mAh vă permite să utilizați Samsung Galaxy M53 timp de multe ore în modul cu care sunteți obișnuit. Activați modul de economisire a energiei pentru a prelungi durata de viață a bateriei smartphone-ului dvs. Pentru a reîncărca, profită de încărcătorul rapid de 25 W, care îți va oferi încărcare pentru câteva ore în doar câteva minute.

Foto 8 samsung galaXy m53

Dolby Atmos refuză să facă compromisuri

Bucurați-vă de sunet Dolby Atmos strălucitor și clar, care vă plasează chiar în mijlocul acțiunii și duce filmul sau hiturile preferate la următorul nivel. Voice Focus în modul vorbire reduce zgomotul de fundal și vă face vocea mai clară. Iar funcția All Sound, dimpotrivă, adaugă zgomot ambiental conversației, astfel încât cealaltă persoană să poată auzi unde vă aflați.

Foto 9 samsung galaXy m53

Serviciul de semnătură Galaxy

Aplicația dedicată Samsung Members vă monitorizează smartphone-ul, efectuează diagnostice interactive și optimizează procesele pentru a îmbunătăți performanța și pentru a vă menține Galaxy M53 să funcționeze fără probleme.

Foto 10 samsung galaXy m53