5G strălucitor. Conexiune puternică

Este timpul să trecem la un nou nivel. Conexiunea 5G ultra-rapidă vă îmbunătățește experiența de zi cu zi mobilă și o îmbunătățește foarte mult cu viteza de nivel următor. Simțiți-vă cu adevărat conectat cu conectivitate neîntreruptă, partajare rapidă și capacitatea de a vă transpune instantaneu gândurile în acțiune.

putere multimedia

Acum fă mai mult. Galaxy A73 5G alimentat de Snapdragon 778G 5G vă revoluționează stilul de viață media mobil cu jocuri profesionale, performanță accelerată de AI și fotografiere de înaltă calitate. Când aveți nevoie de mai mult, RAM Plus oferă un plus suplimentar în memoria virtuală.

Păstrează amintirile

Acum destul. Cu stocarea internă de 128 GB/256 GB și suport pentru carduri microSD pentru până la 1 televizor, ai loc pentru momentele tale prețioase.

Cel mai elegant schimbător de jocuri

Liniile elegante ale Galaxy A73 5G sunt realizate cu meticulozitate pentru performanță și estetică optime. Cadrele ultra-subțiri, un afișaj incredibil de ușor și un corp perfect al camerei cu Ambient Edge se combină într-o ramă mai subțire pentru o durată de viață mai lungă a bateriei.

O afișare uluitoare

Ecranul FHD+ Super AMOLED Plus captivează în mod natural. Datorită ecranului mare Infinity-O de 6,7 inchi, fotografiile realizate cu camera cu unghi larg de 108MP păstrează detaliile reale. De asemenea, vă puteți bucura de o vizibilitate luminoasă în aer liber de până la 800 de nits prin reducerea luminii albastre cu Eye Comfort Shield.

Ecran minunat, defilare super lină

Urmărește orice pe ecranul Super AMOLED Plus de 120 Hz al Galaxy A73 5G pentru a vedea cât de netedă devine vizionarea cu mai puține neclarități, mai multe detalii și contrast vibrant.

Lentile multiple pentru fotografierea perfectă

Mai multe lentile pentru fiecare evidențiere. Camera cu unghi larg de înaltă rezoluție de 108 MP a Galaxy A73 5G captează mai multă lumină și detalii pentru o claritate de neegalat. Surprindeți mulțimea cu camera ultra-largă, reglați focalizarea cu camera de adâncime și apropiați-vă de detalii cu camera macro.

Captarea detaliilor care contează

Noul senzor de înaltă rezoluție de 108 MP surprinde detalii impresionante cu fotografii remosaic de 108 MP și mai multă luminozitate cu fotografii de 12 MP. Activați Deep Learning-based Detail Enhancer pentru a obține mai multe detalii, utilizați zoom-ul optic hibrid pentru a captura cu ușurință obiecte îndepărtate și reduce zgomotul cu senzorul Big Pixel.

Reade setează Go

Momentele tale dinamice sunt acum redate. Cu OIS și tehnologia avansată VDIS care lucrează în sincronizare, Galaxy A73 5G înregistrează videoclipuri stabile și clare, în timp ce HDR îmbunătățit menține detaliile vii cu reproducerea subtilă a culorilor atât în ​​lumina strălucitoare a zilei, cât și în lumină slabă.

Fotografiere cu obiective cu modul Fun

Exprimați-vă în orice fel cu noile lentile Snapchat actualizate regulat în modul Fun! Răsfoiește și încearcă cele preferate, captează cel mai bun aspect al tău și partajează-l prietenilor tăi.

Editează și bucură-te

Plăcerea constă în editare. Eliminați obiectele nedorite, străinii din fundal și multe altele cu Object Eraser.

Blocați-vă minunatia

Camera cu două lentile alimentată de AI, care constă din lentile largi și profunde, surprinde detaliile fine ale feței. Utilizați efectele bokeh și ajustați nivelul de estompare a fundalului pentru a da viață fiecărui portret.

Baterie grozavă care ține două zile

Baterie de 5000 mAh (tipic) pentru streaming, partajare și jocuri mai lungi. Condimentează-ți rapid Galaxy-ul cu încărcare super rapidă de până la 25 W și activează Economisirea adaptivă a energiei pentru a îmbunătăți performanța generală a bateriei.

Rezistent la umiditate, picături și stropi

Rezistent la apă și praf IP67, Galaxy A73 5G poate rezista până la 1,0 metri de apă dulce timp de 30 de minute. Cu protecție suplimentară de la Gorilla Glass 5, dispozitivul dvs. este acum mai durabil și mai puțin predispus la zgârieturi.

Sunet fascinant în palma mâinii tale

O experiență spațială nu mai necesită un studio. Cufundă-te în filmele, melodiile și videoclipurile tale preferate cu Dolby Atmos, îmbogățind fiecare notă cu detalii și claritate incredibile.

Game Booster favoruri

Pregătește-te pentru victorie. Game Booster vă monitorizează tiparele de joc pentru a optimiza durata de viață a bateriei, temperatura și memoria dispozitivului și blochează activitățile și notificările de fundal pentru a vă menține concentrat.

Protejați ceea ce contează cel mai mult

Încorporat în hardware și software, Samsung Knox vă protejează telefonul din momentul în care îl porniți. Un sistem de securitate cu mai multe straturi vă protejează datele sensibile de malware și intruși.

Deblocați cu o singură atingere

Și începe. Cu un senzor de amprentă pe ecran, vă puteți conecta instantaneu la aplicații și site-uri web, fără a compromite securitatea.

Intimitatea ta este protejata

Păstrați-vă fotografiile, videoclipurile, fișierele, aplicațiile și datele personale în siguranță în Folderul securizat oferit de Samsung Knox, protejându-vă informațiile de orice atac rău intenționat. Adăugați o parolă sau amprentă pentru a vă accesa datele.

Dispozitivele dvs. Galaxy. Regulile tale

Dispozitivul dvs. unic. Personalizează-ți Galaxy cu One UI 4 și oferă smartphone-ului tău un aspect elegant, care îți exprimă personalitatea. Creați un dispozitiv unic care funcționează impecabil și vă oferă acces ușor la funcțiile preferate.

Comutare convenabilă între dispozitive

Cu comutarea căștilor Galaxy Buds, vei auzi exact ceea ce vrei să auzi. Vizionați un film pe tabletă și preluați un apel de pe telefon fără a fi distras. Și apoi continuați să urmăriți de unde ați rămas.

Ascultă cu Buds Together

Ascultă o melodie cu un prieten. Cu funcția Buds Together, vă puteți bucura de a asculta o melodie cu un prieten din mers.

Aplicațiile tale de pe Galaxy A73 5G, acum pe PC

Cu Link to Windows, puteți accesa mesajele de pe telefon și alte aplicații mobile chiar de pe computer.

Vă vom ajuta să vă mențineți dispozitivul în stare optimă.

Nu vă puteți îngrijora când cumpărați un smartphone Samsung Galaxy. Cu funcții interactive de diagnosticare și optimizare, Samsung Members facilitează accelerarea dispozitivului. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar în rezolvarea problemelor, puteți contacta oricând echipa noastră de asistență tehnică.