Foto 1 Miele CM 5310

Miele CM 5310

Aparatul de cafea Miele CM 5310 creează o băutură în funcție de preferințele dvs. de gust utilizând profiluri de setări individuale. O singură apăsare activează modul de preparare a cafelei pentru două cești în același timp. Extracția corectă a rășinilor contribuie la o aromă bogată în vârstă. Aparatul poate funcționa atât cu cafea cu cereale, cât și cu masă măcinată deja pregătită - există un sertar special pentru aceasta. Singur sau intr-o companie mare - te vei bucura de gustul impecabil si aroma incantatoare in orice conditii.

Opțiunea OneTouch for Two

Două duze sunt proiectate pentru a distribui cafeaua în două cești în același timp. În același timp, opțiunea OneTouch for Two oferă o economie semnificativă de timp, ceea ce necesită un singur clic pentru a porni programul de preparare pentru un tip de băutură pentru o pereche de recipiente. Automatizarea completă vă va scuti de acțiunile inutile, reducând interacțiunea cu mașina la minimum.

Foto 2 Miele CM 5310
Foto 3 Miele CM 5310

Funcționalitatea AromaticSystem

Extracția rășinilor de cafea într-o cameră dinamică închisă le permite să creeze o aromă strălucitoare și intensă care va umple întreaga cameră. Amestecarea cafelei cu apă în anumite condiții contribuie la dezvăluirea calitativă a componentei organoleptice. Cafeaua perfectă începe cu mirosul.

Preferințe individuale

Pentru a crea o băutură după preferințele dvs. de gust, aparatul de cafea Miele CM 5310 are rețete de utilizator dedicate, unde dvs. alegeți singur gradul de măcinare, temperatura de preparare, cantitatea de apă și componentele cafelei etc. În funcție de varietatea utilizată, puteți poate modifica și parametrii, obținând de fiecare dată un rezultat previzibil.

Foto 4 Miele CM 5310
Foto 5 Miele CM 5310

Folosind ibricul de cafea

Dacă se așteaptă o vizită a unei companii mari, ceștile pot fi înlocuite cu o cafea. În acest caz, ambele duze vor umple simultan un recipient volumetric. Până la 8 căni de băutură (cafea, ceai) sau apă fiartă vor fi turnate una după alta în vasul de cafea sau ibric.

Curățarea designului

Îngrijirea aparatului de cafea Miele CM 5310 este minimă: învelișul ComfortClean previne înmuierea murdăriei în pereții recipientelor, designul detașabil permite spălarea pieselor individuale în mașina de spălat vase, iar programele specializate mențin performanța aparatului (ciclu de curățare preventivă, bloc de lapte). curățare, program AutoDetartrare de la cântar).

Foto 6 Miele CM 5310