Un pas inainte

Căștile RAZER Opus X sunt căștile de generație următoare pentru orice scop. Comunicarea fără fir se realizează folosind standardul Bluetooth 5.0. Carcasa exterioară elegantă impresionează prin ergonomie și stil. Audio captivant deschide un spațiu cu latență scăzută, anulare impecabilă a zgomotului și conferințe de top.

Fotografie 1 RAZER Opus X

Reducerea zgomotului ANC

Dacă trebuie să vă deconectați complet de lumea exterioară, utilizați modul de reducere a zgomotului, care se bazează pe metoda activă. Vă va permite să auziți doar sunetele filmului, jocului sau vocii adversarului, și nu zgomotul din jur. Tehnologia captează toate interferențele externe, împiedicându-le să strice impresia conținutului ascultat.

Fotografie 2 RAZER Opus X

Conectivitate Bluetooth 5.0

Căștile fără fir RAZER Opus X utilizează standardul Bluetooth versiunea 5.0 pentru conectivitate. Această opțiune are o lățime de bandă mare, datorită căreia nu vei fi limitat de raza de mișcare, dar vei putea experimenta emoții grozave din muzica ta preferată, un film nou sau o conversație cu un prieten. De asemenea, merită remarcată eficiența energetică ridicată a conexiunii prezentate, datorită căreia bateria va menține un nivel ridicat de încărcare pentru o perioadă lungă de timp.

Fotografie 3 RAZER Opus X

Ideal pentru jocuri

Când modul de joc este activat, căștile vor fi mai performante pentru a putea oferi o latență scăzută (nu mai mare de 60 ms). Dispozitivul wireless își îndeplinește sarcinile, făcând jocurile și vizionarea conținutului vizual mai confortabile și spectaculoase. Impresii cool sunt garantate!

Fotografie 4 RAZER Opus X

Sunet excelent

Driverele de 40 mm sunt reglate fin pentru a oferi un sunet superb armonizat, cu note înalte bine definite, medii stabile și bas moale. Sunetul bogat va multumi utilizatorul in orice conditii, acoperind urechea cu o perna moale. Claritatea cristalului a fiecărei note este o adevărată plăcere.

Fotografie 5 RAZER Opus X
Fotografie 6 RAZER Opus X

Claritatea vocii tale

Microfoanele interne încorporate au devenit cheia negocierilor perfecte. Datorită unor astfel de completări, toți participanții la miting online vă vor auzi atunci când este necesar să fiți în rolul unui vorbitor. În același timp, vocea este transmisă clar și fără distorsiuni. Căștile RAZER Opus X sunt instrumentul de lucru perfect.

Controlul mediului

Modul Atenție rapidă vă permite să vă concentrați asupra obiectelor din jur, fără a fi distras de la melodia sau conversația preferată. O singură mișcare vă va asigura siguranța atunci când traversați strada, iar pentru a comunica cu trecătorii nu este nevoie să opriți redarea și să scoateți căștile.

Fotografie 7 RAZER Opus X