Libertate și confort cu OnePlus

Bazați-vă pe OnePlus Nord N10 5G în orice situație, bucurați-vă de durata de viață extinsă a bateriei, design impresionant, performanță rapidă și performanță stabilă. Sistemul cu patru camere oferă capacități foto și video uimitoare. Puternicul Warp Charge 30T reîncarcă bateria pentru ore de utilizare în câteva minute.

Fotografie 1 OnePlus Nord N10 5G
Foto 2 OnePlus Nord N10 5G

Multe ore fără reîncărcare

Bateria de 4300 mAh vă permite să folosiți smartphone-ul timp de mai multe ore la rând, fără a fi lipsit de încărcare. Doar o jumătate de oră de reîncărcare cu Warp Charge 30T - și îți poți folosi smartphone-ul toată ziua.

Viteza emblematică 5G

Experimentați singuri ce înseamnă să trăiți în super-viteză 5G. Standardul 5G mărește semnificativ viteza de transfer de date, așa că acum va dura doar 5-10 minute pentru a descărca un sezon întreg din seria ta preferată.

Foto 3 OnePlus Nord N10 5G

Imagine clară și netedă

Rata de reîmprospătare de 90 Hz asigură redarea lină a oricăror scene dinamice din jocuri și atunci când vizionați videoclipuri și defilare lină în timp ce navigați pe internet.

Foto 4 OnePlus Nord N10 5G

Sunet stereo puternic

Difuzoarele duble oferă un sunet stereo clar și bogat care îmbunătățește imersiunea și oferă o experiență de ascultare uimitoare pentru hiturile tale preferate.

Foto 5 OnePlus Nord N10 5G

Arta fotografiei mobile

Sistemul de 4 camere vă permite să salvați impresii vii ale momentelor speciale. Camera principală de 64 MP face poze excelente cu o elaborare precisă a tuturor detaliilor. Camera cu unghi ultra-larg de 119 de grade, camera macro și obiectivul monocrom asigură fotografii clare și clare din orice unghi.

Foto 6 OnePlus Nord N10 5G
Foto 7 OnePlus Nord N10 5G

Mai multă memorie

6 GB de RAM fac posibilă funcționarea clară și lină a oricăror aplicații, vizionarea video online, precum și un joc dinamic fără întârzieri și blocări.

Opțiuni de stocare sporite

Memoria încorporată de 128 GB oferă mult spațiu de stocare. Un slot suplimentar pentru card microSD extinde capacitatea de stocare cu până la 512 GB pentru a stoca o cantitate imensă de fotografii, cărți, documente, filme preferate și liste de redare cu muzică la îndemână.

Foto 8 OnePlus Nord N10 5G