Imagine clară și realistă

Cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, imaginea de pe ecran arată incredibil de vie și realistă. Rata de cadre crescută asigură o defilare mai lină și o afișare mai clară a oricăror scene dinamice.

Fotografie 1 OnePlus 8T

Imagine luminoasă și bogată

Ecranul AMOLED de 6,55 inchi cu HDR 10+ face posibil să vă bucurați de culori bogate, nuanțe bogate și un desen clar al fiecărui detaliu. Cufundați-vă în experiențe multimedia și bucurați-vă de o calitate de neegalat a imaginii pe ecranul de la margine la margine al OnePlus 8T.

Foto 2 OnePlus 8T

Înregistrare viteză de încărcare

Cu o baterie de 4500 mAh și tehnologii avansate de economisire a energiei, OnePlus 8T poate fi folosit toată ziua fără a fi nevoie să fie reîncărcat. Încărcare Warp de 65 W super rapidă îți reîncarcă bateria în doar 15 minute, astfel încât să poți folosi smartphone-ul toată ziua.

Foto 3 OnePlus 8T

Putere impresionantă

Procesorul modern Qualcomm Snapdragon 865 cu 8 nuclee cu performanță crescută oferă încărcare instantanee a aplicațiilor, comutare rapidă între programe, viteză mare de transfer de date. Joacă orice jocuri moderne, folosește aplicații care necesită mult resurse, folosește OnePlus 8T în modul multitasking - smartphone-ul te va sprijini în orice.

Foto 4 OnePlus 8T
Foto 5 OnePlus 8T

Bun venit în lumea super-viteze

Suportul 5G face posibilă descărcarea unui film HD în câteva secunde. Cu 5G, poți uita de așteptare: poți reda videoclipuri la cea mai înaltă calitate, poți descărca rapid cantități mari de informații și jocuri și te poți bucura de alte beneficii care vin cu super-viteză.

Design premium

OnePlus 8T are un stil îndrăzneț, distinctiv, care îl diferențiază de alții. Designul subțire și elegant, cu linii rotunjite, se potrivește confortabil în palmă. Formele curbate netede și o textura moale mată pe spate fac din smartphone un gadget modern și elegant pe care doriți să îl utilizați.

Foto 6 OnePlus 8T
Foto 7 OnePlus 8T

Apreciază unicitatea momentului

Sistemul de cameră de până la 48MP surprinde fotografii uimitoare cu un singur clic. Obiectivul ultra-wide de 16MP cu un câmp vizual de 123 de grade creează panorame superbe și fotografii de grup care se potrivesc întregii companii mari în cadru. O cameră macro și un obiectiv monocrom vă permit să faceți fotografii care nu se pot distinge de munca profesională.

Fotografii strălucitoare ale orașului de noapte

Modul noapte mărește automat claritatea imaginii și reduce zgomotul pentru a surprinde pe deplin frumusețea și farmecul misterios al nopții în fotografie.

Foto 8 OnePlus 8T

Cu OnePlus, un star selfie-urilor

Camera frontală de 16 MP cu stabilizare electronică a imaginii surprinde fotografii clare și luminoase, care te fac să arăți cât mai bine de fiecare dată. Orice selfie pe care îl faci merită să fie numit cel mai bun.

Foto 9 OnePlus 8T