Camera principală

Nord vine cu același senzor principal de 48 MP ca și OnePlus 8, complet cu stabilizare optică a imaginii (OIS) pentru a elimina neclaritatea și tremuratul din fiecare fotografie. Ah, și Nord este, de asemenea, suficient de inteligent pentru a elimina zgomotele nedorite și pentru a se ascuți în scenarii dificile de fotografiere, cum ar fi lumina puternică a soarelui.

Cel mai altruist selfie 

Probabil nu ai avut nevoie de un alt motiv pentru a-ți face un selfie, dar iată-l oricum. Nordul are o lentilă cu unghi ultra-larg în față, care permite fotografii de grup uriașe.

Înregistrați în 4K la 60 de selfie-uri pe secundă

Camera frontală principală a lui OnePlus Nord poate înregistra în 4K la 60 fps. La această rezoluție, fiecare cadru este suficient de bun pentru a fi un selfie singur. Nu vă faceți griji, nu vom încerca să facem selfie-uri de la secundă la secundă.

Derularea și glisarea nu au fost niciodată atât de ușoare

Derularea este mai lină, glisarea este mai rapidă și totul pare mai receptiv. Odată ce ai atins 90 Hz, nu mai există întoarcere.

Telefonul care devine din ce în ce mai inteligent

Ecranul Nord are 2048 de niveluri de luminozitate automată pentru tranziții mai fine de luminozitate și mai mult confort pentru ochi atunci când faceți totul, de la derularea rețelelor sociale până la răsfoirea unei pagini de produs frumos proiectate.

Qualcomm Snapdragon 765G 5G

Nord este alimentat de platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 765G 5G, cu o viteză îmbunătățită a procesorului și o redare grafică cu 30% mai rapidă decât predecesorul său.

Încărcare Warp 30T

Încărcarea Warp 30T nu este doar despre viteză, ci este și despre asta, poate reîncărca Nord de la 0 la 70% în doar o jumătate de oră. Tehnologia noastră de încărcare este, de asemenea, suficient de inteligentă pentru a vă menține telefonul rece în timpul utilizării intense.