TEHNOLOGIA NOFROST PLUS

Uitați de dezghețarea plictisitoare

Unul dintre cele mai bune sisteme de racire de pe piata, instalat in compartimentul congelator, previne formarea inghetului si a ghetii in compartimentul congelator si reduce consumul de energie. Ca urmare, nu este nevoie să dezghețați compartimentul congelator și spațiul poate fi folosit mai eficient. Pachetele alimentare nu se îngheață între ele, păstrând ordinea în congelator.

Tehnologie AdaptTech

Frigider care vă cunoaște obiceiurile

Sistemul inteligent menține o temperatură constantă în frigider, indiferent cât de des deschideți ușa. Monitorizează și analizează în mod continuu cum și când utilizați frigiderul și gestionează temperatura pentru a menține alimentele proaspete și pentru a reduce consumul de energie.

Container CrispZone

Cutie mare pentru legume si fructe

Recipientul voluminos ajută la păstrarea nutrienților și a prospețimii legumelor și fructelor, în timp ce temperatura mai scăzută crește durata de valabilitate a acestora.

Funcția FastFreeze

Inghet rapid

Funcția FastFreeze congelează rapid alimentele la -24°C pentru a păstra toți nutrienții. După aproximativ 2 zile, funcția se va opri automat și temperatura compartimentului congelator va reveni la setarea inițială.

Instalare într-o nișă SlotIn

Fără restricție de deschidere a ușii

Capacitatea de a deschide ușa într-un unghi drept înseamnă că toate rafturile și sertarele pot fi extinse complet. Această soluție vă permite să instalați frigidere pe perete, lângă mobilierul de bucătărie sau alte electrocasnice.

Curățare ușoară

Curatenie fara efort

Datorită designului lor inovator și acoperirii interioare netede, frigiderele Gorenje GardenFresh sunt extrem de ușor de curățat pentru a se asigura că alimentele sunt sănătoase și sigure.

Funcții Slot-in și KitchenFit

Aspect elegant și sofisticat

Cu un nou design încorporat, acest frigider combinat vă va completa în mod elegant bucătăria, oferind totodată mult spațiu de depozitare.

Foarte liniștit

Zgomot redus

Acest frigider functioneaza cu un nivel de zgomot de doar 38 dB. E liniștit ca o șoaptă. O astfel de funcționare silențioasă a fost obținută prin utilizarea izolației de înaltă calitate și a soluțiilor inovatoare pentru sistemul de răcire.

Iluminare cu LED

Bine pozitionat si eficient

Iluminarea cu LED-uri în frigidere asigură o iluminare excelentă a spațiului interior. LED-urile durează de treizeci de ori mai mult decât becurile convenționale și consumă de zece ori mai puțină energie.

EcoMode

Costuri reduse la energie

În cazul absenței dumneavoastră îndelungate, puteți seta modul de economisire a energiei al frigiderului, deoarece ușile vor fi închise tot timpul.




EasyTray

Sertar dedicat pentru acces facil la alimentele congelate

Compartimentul congelator are un sertar special sub forma unei tavi: toate produsele din el sunt vizibile dintr-o privire - chiar si cele care se afla in adancime. Acest sertar este situat în partea de sus a congelatorului. Se extinde complet, ceea ce vă permite să ajungeți la produsele de la capătul opus.