Fotografie 1 Samsung Galaxy A13

Mai mult spaţiu de afisaj

Cu curba sa distinctă a camerei, ecranul Infinity-V are un aspect și o senzație impresionante pentru a satisface așteptările unui public progresist conștient de design. În același timp, smartphone-ul Samsung Galaxy A13 nu este doar frumos, ci și convenabil: este echipat cu un afișaj mărit (6,6”), care vă va permite să petreceți confortabil timpul cu el, jucând jocuri și urmărind emisiunile TV preferate. . Detaliile superbe sunt oferite de rezoluția FHD+ de 1080x2408 pixeli.

Minimalism și nimic mai mult

Mai multe despre aspect. Carcasa are dimensiuni compacte (ca la un dispozitiv cu diagonala de 6,6”), datorită cărora se potrivește organic în mână. Cântărește 195 g. Textura este plăcută pentru degete și servește ca un factor suplimentar pentru a asigura tenacitatea. Alegând un model de culoarea potrivită, poți sublinia detaliile stilului tău cu acest dispozitiv modest, dar atât de eficient. Paleta este reprezentată de culori clasice: negru, alb, albastru.

Foto 2 Samsung Galaxy A13

Sistem de camere de ultimă generație

Pentru fotograful mobil, iată totul pentru ca fotografiile tale să iasă în evidență. Sistemul cu 4 camere se bazează pe un obiectiv principal de 50 MP, o cameră ultra-largă de 5 MP, o cameră macro de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP. Acesta este un kit de bază care vă va permite să creați fotografii de înaltă calitate în lumină bună și chiar să experimentați. Orice format de fotografiere vă va fi transmis.

Foto 3 Samsung Galaxy A13

Cameră ultra-largă

Imitând modul în care funcționează ochiul uman, camera încorporată de 5 MP cu unghi ultra-larg acoperă 123° din câmpul vizual, permițându-vă să utilizați legile perspectivei pentru a crea un cadru cool. Ultrawide este modul tău de a aduce ceva nou fotografiilor tale obișnuite, de a crea conținut la modă, de a captura momente așa cum le vede ochiul.

Foto 4-1 Samsung Galaxy A13 Foto 4-2 Samsung Galaxy A13

Lentila macro de calitate

Cunoscătorii de imagini detaliate la scara maximă disponibilă se vor putea bucura de capacitățile camerei macro Samsung Galaxy A13. Cu o rezoluție de 2 megapixeli și un bokeh bine conceput, vă va permite să vă concentrați asupra detaliilor fotografierii, estompând fundalul. Descoperiți frumusețea accentelor care sunt invizibile la prima vedere.

Foto 5 Samsung Galaxy A13

Focalizare impecabila

Senzorul de adâncime nu este inferior modulelor sistemului de camere descrise mai devreme. Își face treaba bine, folosind 2 MP la maximum. Datorită acestui lucru, fotografiile sunt clar focalizate, iar fundalul va fi neclar atât cât cere fiecare caz specific. Acest efect este deosebit de pronunțat atunci când se creează portrete - astfel încât nimic să nu distragă atenția de la frumusețea feței surprinse în fotografie.

Foto 6-1 Samsung Galaxy A13 Foto 6-2 Samsung Galaxy A13

Selfie-uri care te fac fericit

Camera selfie este, de asemenea, importantă. Astăzi, necesită mult mai mult, pentru că să te surprinzi sau să spui o poveste la persoana întâi este mult mai convenabil folosind camera frontală. Rezoluția de 8 MP și bokeh-ul realizat impecabil sunt cel mai bun set pentru nevoile de bază.

Foto 7 Samsung Galaxy A13

Două zile fără reîncărcare

Bateria de 5.000 mAh și procesele de consum de energie perfect optimizate asigură că telefonul mobil Samsung Galaxy A13 poate fi folosit timp de 48 de ore. Cu o astfel de resursă, puteți prelua cu ușurință refacerea energiei nu atunci când nu mai este posibil să amânați, ci dacă este necesar - la un moment convenabil pentru dvs.

Foto 8 Samsung Galaxy A13

Viteză și performanță

Modelul are mai multe opțiuni de configurare, permițând viitorului proprietar să-și aleagă pe ale lui, în funcție de solicitări și nevoi specifice. 8 nuclee CPU, 3/4/6 GB RAM și 32/64/128 GB memorie internă vă oferă o mulțime de variații cu creșterea productivității. Puteți extinde spațiul de stocare cu până la 1 TB adăugând un card microSD.

Foto 9 Samsung Galaxy A13

Suport Dolby Atmos

Sunetul unui nivel cinematografic distinge un smartphone de înaltă calitate de un simplu „angajat de stat”. Cu difuzoare stereo care acceptă tehnologia Dolby Atmos, totul este furnizat astfel încât să te poți bucura de muzică. Sunetul bogat este distribuit în așa fel încât să sublinieze cu acuratețe scenele importante de film sau momentele din joc.

Foto 10 Samsung Galaxy A13