Super viteză, super forță, super autonomie

Samsung Galaxy M23 5G cu cameră triplă de 50 MP oferă fotografii uimitoare din orice unghi. Un procesor puternic cu 8 nuclee, suport 5G și o baterie inteligentă de 5000 mAh oferă un nou nivel de libertate. Ecranul Full HD+ 120Hz asigură o experiență de vizionare vie de fiecare dată.

Fotografie 1 samsung galaXy m23 5G

Viteză ca niciodată

Standardul 5G de generație următoare vă permite să descărcați un sezon întreg din serialul dvs. TV preferat în doar câteva minute. La urma urmei, Galaxy M23 5G acceptă super-viteză și conexiune stabilă oriunde, astfel încât să vă puteți bucura de jocuri super-line, precum și de partajare și descărcare super-rapidă.

Fotografie 2 samsung galaXy m23 5G

Întotdeauna cu un pas înainte

Experimentați performanța procesorului Snapdragon 750G cu 8 nuclee, care garantează executarea instantanee a oricărei sarcini. 4/6 GB RAM garantează încărcarea rapidă și funcționarea fără probleme a tuturor aplicațiilor. Și cu RAM Plus, puteți conta pe memorie virtuală suplimentară pentru multitasking stabil.

Foto 3 samsung galaXy m23 5G

Suficient spațiu pentru tot

128 GB de memorie internă poate fi extinsă până la 1 TB pentru a avea la îndemână nu doar ceea ce ai nevoie, ci și un număr mare de fotografii și videoclipuri care îți amintesc de cele mai bune și mai strălucitoare momente din viață.

Fotografie 4 samsung galaXy m23 5G

Eleganta laconica

Bucurați-vă de designul elegant al lui Galaxy, liniile moi și formele rotunjite și de o gamă de culori premium: albastru deschis, verde închis și portocaliu cupru. Alege culoarea care se potrivește cel mai bine gusturilor tale.

Foto 5 samsung galaXy m23 5G

Mai bine să vezi o dată

Ecranul Full HD+ de 6,6 inchi oferă o calitate uimitoare a imaginii, cu culori strălucitoare, profunde și contrast îmbunătățit. Frecvența de 120 Hz garantează afișarea lină și precisă a oricăror scene, precum și o defilare super-soft.

Foto 6 samsung galaXy m23 5G
Foto 7 samsung galaXy m23 5G

Cadrul perfect este ușor

Utilizați un set profesional de obiective și obțineți fotografii de calitate profesională. Camera principală reproiectată de 50 MP, camera cu unghi ultra larg de 8 MP și camera macro de 2 MP oferă oportunități nelimitate de fotografiere.

Mai multe detalii se potrivesc in poza

Cu o cameră cu unghi ultra-larg de 8MP cu un câmp vizual de 123 de grade, aproape ca ochiul uman, poți face fotografii panoramice și de grup uimitoare cu detalii care nu s-ar potrivi în alte fotografii.

Foto 8 samsung galaXy m23 5G
Foto 9 samsung galaXy m23 5G

Concentrează-te pe lucrurile mărunte

Camera macro de 2 MP filmează de aproape și surprinde cu acuratețe cele mai fine mișcări și texturi ale obiectelor, astfel încât fiecare detaliu să fie surprins în fotografiile tale.

Selfie gata de postat

Camera frontală de 8 MP cu efect bokeh vă va arăta din partea cea mai bună. Arăți uimitor în fiecare selfie, iar zâmbetul tău poate topi inimile.

Fotografie 10 samsung galaXy m23 5G

Încărcare suficientă pentru întreaga zi

Bateria inteligentă de 5000 mAh face ca Samsung Galaxy M23 5G să funcționeze toată ziua cu o singură încărcare. Cu încărcare rapidă de 25 W, puteți reîncărca bateria pentru ore de utilizare în doar câteva minute.

Fotografie 11 samsung galaXy m23 5G

Controlează-ți sunetul

Voice Focus în modul microfon îți separă vocea de sunetele de fundal și o face mai clară și mai tare, astfel încât cealaltă persoană să audă fiecare cuvânt. All Sound vă permite să împărtășiți atmosfera cu interlocutorul dvs. adăugând zgomot de fundal la conversație.

Foto 12 samsung galaXy m23 5G

Protecție la toate nivelurile

Samsung Knox vă va proteja dispozitivul la nivel hardware împotriva intruziunilor neautorizate și a programelor malware. Scanerul de amprentă de înaltă precizie din butonul lateral recunoaște cu exactitate amprenta și se deblochează într-o fracțiune de secundă.

Fotografie 13 samsung galaXy m23 5G