Display pentru experiențe nelimitate

Samsung Galaxy A23 are un ecran TFT FHD+ de 6,6 inchi cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz pentru defilare precisă și lină. Cadrele subțiri și o crestătură în V discretă pentru camera frontală oferă mai mult spațiu pentru o varietate de sarcini.

Fotografie 1 samsung galaXy a23
Foto 2 samsung galaXy a23

Elegant și confortabil

Samsung Galaxy A23 este găzduit într-un design subțire, compact, cu comenzi amplasate convenabil și integrare perfectă a camerei. Toate colțurile și marginile carcasei sunt rotunjite pentru o navigare ușoară și o ținere confortabilă. Folosește-ți smartphone-ul chiar și cu o singură mână și simți-te liber. Alegeți dintre culorile caroseriei negru, alb sau portocaliu.

Fotografii profesionale

Samsung Galaxy A23 a primit un modul cvadruplu de cameră principală, care face fotografii impecabile la o calitate excelentă. Obiectivul principal de 50MP surprinde imagini clare și luminoase în orice lumină. Camera cu unghi ultra larg de 5 MP cu câmp vizual de 123 de grade surprinde fotografii de grup și panorame uimitoare. Camera de 2 MP pentru adâncime vă permite să corectați profunzimea scenei și să focalizați pe subiect. O cameră macro de 2 MP vă va ajuta să obțineți o fotografie clară de aproape.

Foto 3 samsung galaXy a23

Trage din mers

Datorită sistemului avansat de stabilizare optică, videoclipurile dvs. vor fi clare și netede, chiar și atunci când fotografiați din mers sau în condiții de lumină slabă.

Foto 4 samsung galaXy a23

Uită-te mai larg

Camera cu unghi larg de 5 MP cu un câmp vizual de 123 de grade aduce mai multe detalii vii și unghiuri interesante în cadru, transformându-ți fotografiile în lucrări profesionale.

Foto 5 samsung galaXy a23

Fotografie macro

Camera macro de 2 MP surprinde fotografii grozave de la doar câțiva centimetri distanță, cu texturi clare și linii fine. Iar efectul bokeh natural va da imaginii accentul potrivit.

Foto 3 samsung galaXy a23

Portrete excelente

Orice portret realizat cu Galaxy A23 este expresiv și atmosferic. Acest lucru este posibil datorită camerei cu adâncime de 2 MP, care corectează profesional adâncimea câmpului și aduce subiectul în prim-plan.

Foto 7 samsung galaXy a23

Frumusețea ta naturală în fiecare selfie

Cu o cameră selfie de 8 MP, vi se garantează selfie-uri clare și detaliate. Aparatul foto va estompa ușor fundalul și va face din dvs. centrul fotografiei, evidențiind atractivitatea dvs. naturală.

Foto 8 samsung galaXy a23

O mulțime de ore de muncă, socializare și relaxare

Joacă și conversa multe ore la rând în ritmul tău obișnuit. Bateria de 5000 mAh asigură până la două zile de utilizare cu o singură încărcare. Vă puteți încărca bateria chiar înainte de a pleca din casă sau în pauza de prânz cu încărcătorul rapid de 25 W.

Foto 9 samsung galaXy a23

Soluție ușoară la probleme complexe

Cu Samsung Galaxy A23 puteți juca orice joc modern și puteți utiliza aplicații care necesită mult resurse. Procesorul cu 8 nuclee puternic și eficient din punct de vedere energetic garantează multitasking stabil. 4/6/8 GB de RAM și 64/128 GB de memorie internă (extensibilă până la 1 TB) creează o bază solidă pentru o funcționare lină și lină.

Foto 10 samsung galaXy a23

Sunet puternic Dolby Atmos

Galaxy A23 vă oferă posibilitatea de a auzi hituri binecunoscute într-un mod nou. Conectați-vă căștile și scufundați-vă într-un sunet profund și clar, cu Dolby Atmos.

Fotografie 11 samsung galaXy a23

Sistem de securitate pe mai multe niveluri

Piesa Samsung Knox integrată vă protejează telefonul la fiecare nivel din momentul în care îl porniți. Iar scanerul de amprentă integrat în butonul de pornire activează smartphone-ul cu o simplă atingere.

Foto 12 samsung galaXy a23