Fotografie 1 Galaxy M33 5G

5G. Nu ești doar conectat

Vitezele oferite de tehnologia de date 5G de ultimă generație aduc o experiență complet nouă pentru telefonul dvs. mobil, de la jocuri extrem de fluide și streaming de date la transfer de date extrem de rapid și descărcări de fișiere.

Foto 2 Galaxy M33 5G

Procesor puternic de 5 nm cu 8 nuclee pentru performanță rapidă

Galaxy M33 5G dispune de un procesor octa-core puternic și 6/8 GB RAM, oferindu-vă suficientă putere pentru multitasking frecvent sau pentru jocuri solicitante.

Foto 3 Galaxy M33 5G
Foto 4 Galaxy M33 5G

Mai multă RAM cu RAM Plus

Sistemul de expansiune RAM Plus virtual inteligent oferă acces la performanțe nelimitate. Acum vă puteți bucura de și mai multe aplicații în același timp.

Salvează totul și mai mult

Cu 128 GB de memorie internă, precum și suport microSD de până la 1 TB, veți avea suficient spațiu pentru a salva amintiri prețioase.

Foto 5 Galaxy M33 5G

Aspect discret, design de calitate

Designul minimalist al Galaxy M33 5G are linii moi și un cadru clasic cu o matrice pătrată de camere. Culorile adânci ale corpului evidențiază stilul unic al proprietarului. Smartphone-ul este disponibil în două variante: albastru și verde.

Foto 6 Galaxy M33 5G

Un nou standard în fluiditate

Depășește limitele a ceea ce este posibil cu un ecran de 6,6 inchi. Datorită rezoluției matricei FHD+, afișajul arată o imagine curată și clară. Tehnologia de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz va oferi un nivel fără egal de conținut fluid.

Foto 7 Galaxy M33 5G
Foto 8 Galaxy M33 5G

Cameră cvadruplă pentru cele mai bune fotografii

Faceți fotografii ultra-clare cu camera principală de 50 MP. Creați un portar cu efect bokeh cu o cameră cu senzor de adâncime. Extindeți-vă câmpul vizual cu Camera Ultra Wide sau capturați cele mai fine detalii cu Camera Macro.

Energie pentru a merge înainte

O baterie puternică de 5000 mAh vă permite să lucrați, să vă jucați, să efectuați apeluri și să partajați fișiere fără să vă faceți griji cu privire la puterea bateriei. Încărcarea super-rapidă de 25 W vă va ajuta să rămâneți în ritmul dinamic al vieții dvs.

Foto 9 Galaxy M33 5G

Game Booster - avantajul tău

Vrei să te cufunzi cu capul în conținut de divertisment? Game Booster monitorizează modelele de comportament ale jocului pentru a optimiza durata de viață a bateriei, temperatura și memoria dispozitivului. Aplicația blochează procesele de fundal și notificările pentru a vă ajuta să vă concentrați și să vă apropiați de victorie!

Fotografie 10 Galaxy M33 5G