Ecran superb, culori vibrante

Cu ecranul Infinity-U de 6,4 inchi al lui Galaxy A33 5G, puteți vedea tot ce vă este ascuns. Bucurați-vă de vizionare de înaltă definiție cu culori realiste, chiar și în lumină puternică, cu tehnologia de afișare FHD+ Super AMOLED.

Netezime fără cusur

Urmărește orice vrei pe smartphone-ul Galaxy A33 5G cu un ecran super-fluid de 90 Hz - experimentează fluiditatea supremă. Mai puține neclarități, mai multe detalii și contrast vibrant oferă o experiență de vizionare mai fluidă pentru videoclipuri și imagini.

 

Surprindeți fiecare detaliu cu o cameră grozavă

Camera cu lentile multiple Galaxy A33 5G duce fotografia la nivelul următor. Camera de 48 MP cu tehnologie OIS vă va ajuta să faceți fotografii clare în direct, un obiectiv ultra-larg, un unghi larg de vedere, o cameră de adâncime pentru a regla focalizarea și un obiectiv macro pentru a surprinde fiecare mic detaliu.

Faceți fotografii mai bune cu AI Image Enhancer

Alimentat de AI puternic, Photo Remaster îmbunătățește automat fotografiile.

Multă distracție cu modul Fun

Surprindeți toate cele mai amuzante momente cu noile lentile Snapchat, care sunt actualizate constant cu Fun Mode. Vizualizați și încercați lentilele preferate, surprindeți-vă cel mai bun aspect și împărtășiți-l prietenilor.

Sunet surround la îndemâna dvs

Nu mai ai nevoie de un studio pentru a fi în epicentrul sunetului. Cufundați-vă în filmele, melodiile și videoclipurile preferate cu tehnologia Dolby Atmos, care saturează fiecare notă cu detalii și claritate uimitoare.

Baterie excelenta care tine doua zile

Transmiteți în direct, partajați conținut și jucați jocuri cu o baterie de 5000 mAh (nominală). Încărcați-vă Galaxy instantaneu cu încărcare super rapidă de până la 25 W și îmbunătățiți performanța generală a bateriei cu Economisirea adaptivă a energiei.

Profitați la maximum de smartphone-ul dvs. cu Game Booster.

Pregătește-te pentru victorie. Game Booster vă monitorizează tiparele de joc pentru a optimiza durata de viață a bateriei, temperatura și stocarea dispozitivului dvs. și blochează activitățile și notificările de fundal, astfel încât să nu vă pierdeți concentrarea.

Protejați ceea ce contează cel mai mult

Caracteristica Samsung Knox vă protejează telefonul din momentul în care îl porniți. Un sistem de securitate cu mai multe straturi vă protejează datele sensibile de malware și intruși.

Deblocați cu o singură atingere

Și începe. Cu un senzor de amprentă în ecran, vă puteți conecta instantaneu la aplicații și site-uri web, fără a compromite securitatea.

Intimitatea ta este protejata

Păstrați-vă fotografiile, videoclipurile, fișierele, aplicațiile și datele private în siguranță în Secure Folder, bazat pe platforma de securitate Samsung Knox, care vă protejează informațiile de orice atac rău intenționat. Adăugați o parolă sau amprentă, astfel încât numai dvs. să vă puteți accesa datele.

Dispozitivele dvs. Galaxy. Regulile tale

Dispozitivul dvs. unic. Personalizează-ți Galaxy cu One UI 4 și oferă smartphone-ului tău un aspect elegant, care îți exprimă personalitatea. Creați un dispozitiv unic care poate gestiona totul și vă oferă acces ușor la funcțiile preferate.