Fotografie Samsung Galaxy A53 5G

Internet ultrarapid

Modelul prezentat oferă acces la un format fundamental nou de comunicare prin Internet - 5G. Având o astfel de resursă, un smartphone devine un instrument de lucru de înaltă calitate oriunde în lume unde este acceptat formatul menționat. Viteză maximă pentru orice solicitare: conferințe pe internet, streaming media, căutare rapidă de informații și transfer de fișiere. Faceți un pas înainte cu Samsung Galaxy A53 5G.

Fotografie 1 Samsung Galaxy A53 5G

Productivitate la nivel profesional

În centrul configurației hardware se află un procesor cu 8 nuclee de 5 nm cu o frecvență de ceas de până la 2,4 GHz. Capacitățile sale sunt îmbunătățite semnificativ de memoria RAM Plus în versiunile de 6 sau 8 GB. Memoria virtuală suplimentară, care crește prin cea principală, va accelera procesele și va folosi un minim de resurse energetice în aceste scopuri.

Foto 2 Samsung Galaxy A53 5G

Suficient spațiu pentru amintiri

Configurațiile modelului includ o varietate de volume de stocare - 128 și 256 GB. Acum puteți salva cu siguranță cele mai importante momente fără a apela la curățarea frecventă a resurselor memoriei interne. În același timp, este posibil să extindeți spațiul de stocare până la 1 TB folosind un card de memorie microSD.

Foto 3 Samsung Galaxy A53 5G
Foto 4 Samsung Galaxy A53 5G

Elegant și raționalizat

Aspectul dispozitivului se încadrează bine în conceptul de minimalism, care a devenit o tendință astăzi. Liniile raționale și marginile rafinate formează o carcasă concisă și nu necesită mai multe elemente de decor - designerii au făcut-o astfel încât să devină decorul tău. Blocul camerei se conectează la bază folosind curbele netede ale Ambient Edge, care formează o tranziție fără elemente excesiv de proeminente deasupra suprafeței. Nici nu-mi vine să cred că o baterie încăpătoare poate încăpea într-o carcasă atât de mică.

Calitate impresionantă a imaginii

Merită să aducem un omagiu calității imaginii pe care utilizatorul o vede pe ecranul smartphone-ului Samsung Galaxy A53 5G. Nivelul cinematografic al imaginii este inerent chiar și celui mai simplu conținut datorită afișajului Super AMOLED cu rezoluție FHD+. Luminozitatea de până la 800 de nit face fiecare nuanță bogată și plăcută ochiului. Iar tehnologia Eye Comfort Shield are grijă de filtrarea radiațiilor albastre, care obosesc ochii.

Foto 5 Samsung Galaxy A53 5G

Ecran Super AMOLED 120Hz

Calitatea materialelor video atunci când vizionați filme, streaming video și jocuri va captiva privitorul încă din primele secunde. Pe lângă faptul că pânza Super AMOLED folosește practic o matrice care face ca fiecare cadru să fie detaliat și luminos, intră în joc rata de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz. Colaborarea acestor două instrumente a devenit cheia pentru o grafică netedă fără întârzieri, chiar și în cele mai mari sarcini de resurse.

Foto 6 Samsung Galaxy A53 5G

4 lentile și o cameră frontală cool

Înaltă calitate este credo-ul mărcii Samsung. Blocul camerei nu a făcut excepție. S-a impus ca setul optim pentru fotografia mobilă, capabil să răspundă nevoilor utilizatorului în diferite formate de fotografiere. Pentru aceasta, folosesc o cameră de 64 MP, o cameră ultra-wide de 12 MP, un obiectiv macro și un senzor de adâncime de 5 MP. Cireasa de pe tort este camera frontala de 32 MP! Acum nu veți avea scuze de la fotografie, pentru că fiecare cadru va avea succes.

Foto 7 Samsung Galaxy A53 5G

Videoclipuri pe care doriți să le vizionați

Cele mai importante procese necesare pentru crearea de conținut video de înaltă calitate au fost rafinate de creatorii telefonului mobil Samsung Galaxy A53 5G pentru ca toată lumea, chiar și fără antrenament, să aibă posibilitatea de a face ceva frumos. Stabilizare de înaltă calitate, fixare lină a imaginii la mișcarea lentilei, menținerea detaliilor chiar și atunci când calitatea luminii scade - toate acestea vor ajuta la realizarea unui produs care va fi amintit de toată lumea.

Foto 8 Samsung Galaxy A53 5G

Amplificator de imagine AI cu inteligență artificială

Pentru fanii post-procesării rapide și a rezultatelor instantanee impresionante, producătorul a introdus funcția AI ​​Image Enhancer. Cu ajutorul inteligenței artificiale, ea efectuează corectarea culorilor, ceea ce nu ia mult timp, fiind în același timp capabilă să ofere fotografiei vioi, să o facă mai „gustoasă”.

Foto 9 Samsung Galaxy A53 5G

Beneficiile fotografiei portret

Un portret este un fel de fotografie care nu tolerează competiția față de eroii actori din cadru. Dacă fundalul este foarte detaliat, atunci fața ta poate dispărea în fundal în comparație cu un obiect luminos sau texturat din spate. Accentuați exact cu senzorul de adâncime, care vă ajută să reglați efectul bokeh din spatele vostru pentru a crea neclaritatea perfectă.

Fotografie 10-1 Samsung Galaxy A53 5G Fotografie 10-2 Samsung Galaxy A53 5G

Până la două zile de încărcare

Nu te limita la nimic datorita bateriei de 5000 mAh. Este capabil să mențină smartphone-ul în viață timp de 2 zile, datorită căruia nu vei fi distras de notificări despre necesitatea restabilirii energiei prea des. În același timp, atunci când puneți dispozitivul la încărcare, standardul de 25W va readuce rapid totul la normal, fără a vă obliga să așteptați prea mult până la marcajul de încărcare 100%.

Foto 11 Samsung Galaxy A53 5G

Protejat de daune

Coeficientul de protecție împotriva particulelor de umiditate și praf este egal cu IP67. Și asta înseamnă că puteți utiliza cu ușurință dispozitivul fără teama de a stropi cu apă și de rafale de vânt care transportă nisip. Mai mult, testele au arătat că atunci când se scufundă în apă dulce la o adâncime de 1 m timp de până la 30 de minute, Samsung Galaxy A53 5G nu dă greș. Pentru o durabilitate sporită, a fost adăugat un strat de Gorilla Glass 5.

Foto 12 Samsung Galaxy A53 5G

Sunet stereo Dolby Atmos

Sunetul surround cu toate efectele sunetului surround la nivel de studio este realizat sub forma unui echipament stereo integrat în difuzoarele telefonului. Dolby Atmos vă permite să reproduceți audio în detaliu fără a pierde calitatea și păstrând toate accentele. Sunetul prinde viață, oferindu-ți astfel o nouă experiență.

Foto 13 Samsung Galaxy A53 5G

Game Booster

Optimizarea pentru joc a parametrilor principali ai smartphone-ului folosind modul Game Booster vă va permite să vă concentrați asupra principalului lucru - obținerea victoriei. Resursele de temperatură, memorie și baterie sunt toate luate sub control strict al sistemului, astfel încât să vă puteți bucura de jocurile de înaltă calitate.

Foto 14 Samsung Galaxy A53 5G