AIRFRY: GĂTIT INTENSIV

Acum vă puteți bucura de cartofi prăjiți crocanți delicioși, fără caloriile suplimentare. Acest mod de coacere cu aer cald nu necesită utilizarea grăsimii pentru a obține o crustă aurie crocantă. In combinatie cu o tava speciala perforata (in functie de model) veti obtine rezultate si mai bune. Modul AirFry este potrivit pentru bucăți mici de carne, pește, legume sau alimente preparate congelate, cum ar fi cartofi prăjiți sau nuggets.

Volum 77 litri

Gătiți mese impresionante? Datorită designului inovator, cuptorul a devenit mai mare și mai lat. Acum pot fi așezate mai multe alimente pe tăvi, iar tehnologia modernă asigură gătitul uniform la toate nivelurile.

Gestionarea eficientă a căldurii

Sistemul de răcire dinamică DynamiCooling răcește eficient corpul cuptorului și previne posibilele defecțiuni cauzate de temperaturile ridicate. În cuptoarele cu sistem DynamiCooling+, un senzor de căldură extinde sistemul de răcire până când temperatura suprafețelor exterioare ale cuptorului scade la o valoare sigură de 60°C. Acest lucru este util în special pentru cuptoarele cu curățare pirolitică, care se încălzesc până la temperaturi foarte ridicate.

Când inspirația vine în ultimul moment

Cuptoarele OptiBake se încălzesc până la 200°C în doar 5 minute, economisind 30% din timp în comparație cu încălzirea convențională, făcându-le unul dintre cele mai rapide cuptoare de pe piață. Acest lucru este util mai ales dacă rețeta necesită ca cuptorul să fie preîncălzit. Un semnal sonor și un indicator vă vor anunța că temperatura dorită a fost atinsă.

Pregătirea rapidă a alimentelor congelate

Acest program eficient este ideal pentru toate tipurile de alimente congelate și gata de gătit.

Mâncăruri incredibil de fragede și suculente

Mod pentru coacere delicată, lentă și uniformă. Cu această metodă, felul de mâncare rămâne fraged și suculent. Modul este potrivit pentru a găti carne, pește sau produse de patiserie pe un singur nivel.

Pentru o crustă aurie delicioasă

Funcția Gratin vă permite să creați crusta aurie perfectă pe lasagne, carne, cartofi gratinați și multe altele.

Coacete uniform de fiecare dată

Cuptoarele Gorenje sunt cunoscute pentru forma lor inovatoare a camerei interioare, care a devenit semnul lor distinctiv. Forma boltită a lui HomeMade este inspirată de o sobă tradițională pe lemne și asigură o circulație a aerului mai eficientă decât alte produse de pe piață. Acum am actualizat forma HomeMade, iar circulația aerului a fost îmbunătățită în continuare datorită unui nou design al elementelor de încălzire și a unei noi dispoziții a intrărilor de aer. Acest lucru asigură aceeași temperatură în întreg spațiul cuptorului. Mâncărurile tale nu vor mai fi arse pe o parte și insuficient gătite pe de altă parte.

Multe mese deodată

Combinația dintre un sistem bine gândit de circulație a aerului, distribuția uniformă a nivelurilor de gătit și o formă specială boltită a cuptorului asigură că alimentele sunt gătite uniform pe fiecare nivel și, deoarece cuptorul este mare, este convenabil să observați gătitul pe fiecare nivel.

Crusta crocanta cu variogril

Rezultate excelente de gatit se obtin datorita aranjarii bine gandite a elementelor de incalzire superioare, in care incalzitorul mic se afla in interiorul celui mare. Datorită acestui lucru, căldura este distribuită uniform, astfel încât vasul este copt până la o crustă crocantă, rămânând în același timp fraged și suculent în interior.

Cea mai bună pizza din oraș

Acest program, reglabil până la 300°C, este special conceput pentru a vă ajuta să coaceți acasă pizza perfectă, focaccia, tortilla și produse de patiserie similare.

Îndepărtare ușoară, curățare ușoară

Puteți îndepărta și curăța cu ușurință geamul ușii, astfel încât să puteți vedea ce se întâmplă în cuptor fără a fi deranjat.