Fotografie 1 Xiaomi FlipBuds Pro

Xiaomi FlipBuds Pro

Căștile wireless Xiaomi FlipBuds Pro acceptă un maxim de opțiuni utile care vă permit să duceți sunetul în conversațiile telefonice, jocuri, filme la un nou nivel. Căștile se așează ergonomic în ureche, cu o pernuță din silicon pentru ureche (3 dimensiuni de pernițe pentru urechi). Comunicarea cu telefonul se realizează cu un singur clic, după care puteți configura setările în aplicație. Conexiune dublă, încărcare rapidă, reducere impecabilă a zgomotului - tehnologia are cu ce să te surprindă.

Reducerea zgomotului de până la 99%

Designul folosește 3 microfoane care captează zgomotul, permițând căștilor să livreze cel mai pur sunet fără interferențe în canalul auditiv. În același timp, puteți alege independent modurile de reducere a zgomotului ANC: ziua, birou, aer. Un indicator de 40 dB indică eliminarea a până la 99% din sunetele interferente.

Fotografie 2 Xiaomi FlipBuds Pro
Foto 3 Xiaomi FlipBuds Pro

calitate studio

Căștile formează o undă sonoră care se potrivește cu calitatea conținutului de studio. Astfel, ascultarea pieselor preferate și vizionarea unui film se transformă într-o adevărată plăcere auditivă. Când vine vorba de jocuri, tehnica s-a dovedit a fi 100% aici: transferul de date cu latență scăzută prin interfața Bluetooth 5.2 formează o experiență de joc holistică în care dinamica acțiunii și audio sunt indisolubil legate între ele.

driver de 11 mm

Echipamentul în boluri compacte vă permite să creați sunet care ține cont de toate accentele stabilite de creatorii de conținut audio într-o anumită coloană sonoră. Prezența unui difuzor de 11 mm face basul moale și cuprinzător, mediile sunt clar urmărite, iar partea superioară este îngrijită. Sunetul este construit armonios si placut organelor auditive.

Foto 4 Xiaomi FlipBuds Pro
Fotografie 5 Xiaomi FlipBuds Pro

Conexiune dublă

Asocierea ușoară face posibilă conectarea rapidă a căștilor Xiaomi FlipBuds Pro la două dispozitive în același timp. De îndată ce deschideți carcasa care conține perechea, o fereastră pop-up vă va cere să confirmați conexiunea. Doar un clic - iar dispozitivul funcționează deja cu gadgeturi familiare. În același timp, poți lucra simultan cu un laptop, continuând să ții legătura cu telefonul - niciun moment important nu va fi ratat.

Cu tine non-stop

Durata încărcării este în general suficientă pentru 28 de ore de utilizare dacă utilizatorul nu a activat reducerea zgomotului și 22 de ore cu ANC. Fără o carcasă de încărcare, fiecare dintre căști funcționează timp de 7, respectiv 5 ore. Opțiunea de încărcare rapidă va oferi suficientă putere pentru 2 ore de ascultare neîntreruptă a muzicii în doar 5 minute.

Foto 6 Xiaomi FlipBuds Pro
Foto 7 Xiaomi FlipBuds Pro

Ușurință de interacțiune

Carcasa căștilor Xiaomi FlipBuds Pro are un panou tactil, făcând clic pe care poți folosi instrumentele încorporate pentru interacțiunea cu tehnologia. În funcție de ce ureche și de câte atingeri vor fi făcute, puteți schimba melodiile, puteți accepta și respinge apeluri, puteți activa reducerea zgomotului.