Standarde noi de la Redmi

Căștile wireless Redmi Buds 3 Pro oferă până la 28 de ore de sunet clar și vibrant. Suportul pentru încărcare wireless a carcasei aduce un nivel nou de confort pentru utilizatori. Sunetul puternic și bogat oferit de Redmi vă permite să vă bucurați de hiturile preferate într-o calitate uimitoare. Controlul convenabil vă permite să ajustați redarea, să reglați reducerea zgomotului și să gestionați apelurile cu ușurință.

Фото 1 Redmi Buds 3 Pro
Фото 2 Redmi Buds 3 Pro

Reducere profundă a zgomotului

Tehnologia inovatoare de reducere a zgomotului dublu activ, cu o adâncime maximă de 35 dB, permite reducerea zgomotului de fond cu până la 98% și creează condiții ideale pentru ascultarea muzicii în orice loc. În modul de reducere a zgomotului profund, puteți asculta muzică în metrou sau în alte locuri zgomotoase fără a fi distras de iritanții externi. Modul echilibrat de reducere a zgomotului este potrivit pentru cafenele sau relaxare în natură. Pentru locurile liniștite, precum biblioteca sau biroul, puteți utiliza modul ușor.

Reducerea adaptivă a zgomotului

Sistemul, bazat pe algoritmi inteligenți, ia în considerare obiceiurile dvs. de zi cu zi și analizează zgomotele din jur pentru a crea condiții optime de confort în orice scenariu.

Фото 3 Redmi Buds 3 Pro
Фото 4 Redmi Buds 3 Pro

Sunetele lumii înconjurătoare

Alegeți modul de transparență și nu ratați evenimentele care au loc în jurul vostru. În modul de amplificare a vocii, puteți comunica cu un prieten fără a vă scoate căștile, deoarece vocea lui va suna clar în timp ce zgomotele exterioare sunt reduse.

Sunet impecabil

Căștile Redmi Buds 3 Pro sunt echipate cu o bobină compozită cu o diafragmă vibratoare de 9 mm, care redă în mod incredibil sunete înalte și medii clare și bogate, precum și bas puternic și adânc. Cu căștile Redmi, veți descoperi o nouă experiență sonoră pentru piesele muzicale preferate.

Фото 5 Redmi Buds 3 Pro
Фото 6 Redmi Buds 3 Pro

Până la 28 de ore de muzică

Cu o singură încărcare completă, căștile Redmi AirDots 3 Pro pot reda muzică timp de până la 6 ore. Cu ajutorul carcasei de încărcare, timpul total de redare crește la 28 de ore, ceea ce reprezintă unul dintre cele mai bune rezultate din industrie.

Conexiune simultană la două dispozitive

Căștile Redmi Buds 3 Pro pot fi conectate simultan la două dispozitive diferite, permițându-vă să comutați rapid între sursele de sunet și să treceți de la ascultarea muzicii de pe smartphone la vizionarea videoclipurilor pe tabletă.

Фото 7 Redmi Buds 3 Pro
Фото 8 Redmi Buds 3 Pro

Control intuitiv

Prin simpla atingere a căștilor, puteți selecta o melodie, pune muzica pe pauză, răspunde la apelurile primite sau schimba modul de reducere a zgomotului.

Fiecare detaliu pentru confortul dvs.

Atunci când scoateți căștile din urechi, redarea muzicii se pune automat pe pauză. Redarea va fi reluată când vă puneți din nou căștile. Certificarea IPX4 de rezistență la apă protejează Redmi AirDots 3 Pro de stropi de apă, umiditate și picături de transpirație. Puteți găsi întotdeauna rapid căștile utilizând smartphone-ul dvs. dacă ele se află în zona de conectare Bluetooth.

Фото 9 Redmi Buds 3 Pro