Performanță de curățare

Aspiratorul robot RoboRock E5 cu dublă acțiune cu senzor OpticEye, o pereche de giroscoape și algoritmi inteligenți de cartografiere își face treaba perfect, curățând eficient zonele spațiilor mari de locuit. Tehnologia de aspirație HyperForce, împreună cu o baterie mai mare, realizează curățarea, rezultatul căreia îi va mulțumi chiar și pe cel mai pretențios cunoscător al curățeniei. Confort suplimentar de interacțiune este oferit de telecomanda MagBase, care controlează echipamentul la distanță.

Navigație inteligentă

Sistemul de formare a rutei folosește cele mai puternice resurse sub forma unui giroscop dublu, sisteme de control al traficului, hărți trecute și alte instrumente. Drept urmare, utilizatorul primește un dispozitiv inteligent care construiește traiectorii de mișcare eficiente care nu interferează cu ceilalți și oferă eficiență maximă.

Fotografie 51 RoboRock E5 Fotografie 61 RoboRock E5 Fotografie 71 RoboRock E5

Retragere puternică

Fluxul de aspirație este format folosind tehnologia HyperForce, care vă va permite să obțineți o forță de 2500 Pa. O astfel de acțiune nu lasă nicio șansă pentru gunoiul, care este atras în aspiratorul RoboRock E5 până la ultimul fir de praf. Indiferent care este această suprafață, va fi curățată perfect.

Foto 3 RoboRock E5

Telecomandă

Interacțiunea de la distanță cu ajutorul telecomenzii MagBase vă va permite să nu pierdeți timpul căutând un robot, ci, aflându-vă în orice parte a încăperii, setați parametrii necesari lucrărilor ulterioare. Orice suprafață magnetică poate servi drept suport pentru telecomandă. se conectează ferm cu ea, fiind atras.

Fotografie 4 RoboRock E5

Curățare uscată și umedă

O trăsătură distinctivă a modelului a fost sistemul de curățare umedă, care îl completează pe cel uscat. Aspiratorul uscat și mopul umed vor face procesul de curățare eficient și vă vor economisi timp. Rezervorul de apă de 180 ml oferă o hidratare amplă care elimină acele particule pe care periile uscate nu le pot gestiona.

Baterie rezistentă

O rezerva uriasa de timp pentru functionarea robotului aspirator RoboRock E5 este asigurata de o baterie de 5200 mAh - pana la 200 de minute de functionare continua. Așa că poate curăța o zonă mare fără a fi nevoie să fie reîncărcat la mijlocul ciclului. Fiabilitate excepțională și concentrare pe spațiul de locuit de orice dimensiune.

Foto 6 RoboRock E5

Pentru o casă mare

Dacă tehnica este utilizată în spații mari, are capacitatea de a-și aminti ce secțiuni au fost deja finalizate pentru a restabili modul de funcționare încorporat după reîncărcare. Astfel, aspiratorul nu va curata tot timpul aceleasi zone - merge acolo unde este nevoie de munca sa.

Foto 7 RoboRock E5

Curățarea covoarelor

Modelul este adaptat pentru curățarea covoarelor folosind programul Automatic Carpet Boost. Când este detectat un covor pufos, tehnica activează în mod independent un flux de amplificare, care vă va permite să lucrați mai bine zona covorului, eliminând cele mai mici pete.

Foto 8 RoboRock E5

Pragurile

Depășirea ridicărilor de până la 2 cm va permite robotului să depășească cu ușurință pragurile dintre camere pentru a curăța fiecare colț. În același timp, datorită profilului redus, se potrivește bine sub arcadele discrete ale canapelelor și ale altor mobilier. Ajunge acolo unde nu-l poți scoate.

Foto 9 RoboRock E5
Fotografie 10 RoboRock E5

Rezervor mare

RoboRock E5 este echipat cu un recipient pentru deșeuri de 640 ml. Acesta este un rezervor suficient de mare care va face posibilă golirea rar a containerului de deșeuri, ceea ce simplifică foarte mult curățarea. Rezervorul în sine este realizat cu o bună izolație, astfel încât curățarea lui este cât se poate de igienă și nu implică contactul direct al mâinii cu murdăria.

Filtru detasabil

Partea de filtrare din clasa E11 este îndepărtată și trebuie spălată. Perforațiile acestui filtru sunt atât de mici încât blochează până și cel mai fin praf să pătrundă în aer. Rezultatul este o curățenie tangibilă nu numai vizual, ci, în general, la un nivel mai profund.

Fotografie 11 RoboRock E5