Conceput pentru a vă face petrecerea de neuitat

Sistemul multimedia Toshiba TY-ASC66 este conceput pentru toți cei cărora le place să se distreze. Doar ia-l cu tine la o petrecere, oriunde te-ai afla in casa de tara, in apartament sau pe plaja si bucura-te de sunet clar si bas voluminos.

SUPER BASS

Un woofer de înaltă calitate în tandem cu un design special al structurii interne a carcasei, atunci când funcția „SUPER BASS” este activată, dezvăluie întregul potențial de frecvență joasă al acusticii, care va permite ascultătorilor să se bucure de un bas profund și concis. .

Mobilitate maximă - restricții minime

Sistemul multimedia Toshiba TY-ASC66 este echipat cu o baterie reîncărcabilă încorporată, care vă permite nu numai să ascultați muzică, ci și să vă bucurați de vacanța cu prietenii pe plajă sau în pădure fără rețea.

Și, de asemenea, POWER BANK

Bateria încorporată nu numai că vă va oferi posibilitatea de a asculta muzică toată noaptea, ci și de a utiliza Toshiba TY-ASC66 ca încărcător pentru un telefon mobil (de exemplu), astfel încât „playerul” în sine să nu funcționeze afară prematur

Eliberează-ți talentul

Karaoke? Acompaniament pentru interpreții tăi preferați? Acum nu putea fi mai ușor. Conectați microfonul din kit la prima intrare, iar chitara sau setul de tobe electronice la a doua și cuceriți-vă prietenii cu un sunet de înaltă calitate.

Nu numai Bluetooth

Nu știți ce să includeți? Nu contează, aveți la dispoziție cele mai populare surse de sunet și interfețe pentru conectarea dispozitivelor externe

  • Radio FM
  • Port USB pentru stocare externă cu       
     muzică
  • Bluetooth 5.0 
  • AUX
Nu vă limitați la un singur smartphone...

Adăugați culoare petrecerii

Transformă orice cameră într-un club de noapte! LED-urile se vor sincroniza cu muzica ta și vor clipi la ritm, oferind o experiență de ascultare de neuitat pentru orice muzică.

Adăugați culoare petrecerii

Transformă orice cameră într-un club de noapte! LED-urile se vor sincroniza cu muzica ta și vor clipi la ritm, oferind o experiență de ascultare de neuitat pentru orice muzică.

Nu numai divertisment

Toshiba TY-ASC66 este conceput nu numai pentru recreere și divertisment. Sistemul de difuzoare va deveni indispensabil în afaceri în timpul unei prezentări sau team building în aer liber, departe de rețea. Iar microfonul care vine cu kit-ul va ușura această sarcină.