Profil subțire, aspect elegant

Redmi Note 11S a primit un design nou-nouț, cu rame plate și un stil minimalist care îi conferă o senzație solidă. De asemenea, se potrivește perfect în mână datorită grosimii de doar 8 mm. Trebuie doar să alegi una dintre cele trei culori elegante și atmosferice - alb perlat strălucitor și pur, albastru amurg magic sau gri grafit strict - și să te bucuri de fiecare atingere a smartphone-ului tău.

Ecran AMOLED cu o frecvență de 90 Hz și culori strălucitoare

Vizionați videoclipuri, citiți știri sau răsfoiți cu plăcere paginile de socializare ale prietenilor pe ecranul AMOLED mare și luminos al lui Redmi Note 11S. Vă oferă o experiență mai confortabilă și animații mai fluide cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz și arată o imagine cu adevărat realistă, cu rezoluție FHD+ și acoperire cu o gamă largă de culori DCI-P3. Și cu o luminozitate maximă de 1.000 de nits, acest afișaj rămâne clar chiar și într-o zi însorită. Prin urmare, indiferent de mediu, poți oricând să vezi de ce ai nevoie.

Cameră emblematică

Camera principală cu patru obiective diferite vă va oferi o experiență de fotografiere fără compromisuri și vă va permite să capturați totul din cele mai bune unghiuri. Senzorul său principal de 108 MP poate captura fotografii super-detaliate care rămân clare chiar și atunci când măriți de o sută de ori. Camera cu unghi larg de 118° vă ajută să faceți fotografii panoramice mari. Camera macro de 2 MP vă permite să vă apropiați cât mai mult posibil și să fotografiați de la distanțe foarte apropiate, în timp ce senzorul de adâncime de 2 MP vă îmbunătățește portretele cu neclaritate netedă a fundalului. Astfel, Redmi Note 11S are instrumentul potrivit pentru fiecare ocazie.

Mai multă culoare și claritate în orice moment al zilei

Captați fotografii vii chiar și pe timp de noapte cu binning 9-în-1 pixeli și ISO nativ dublu. Acestea contribuie la o mai bună reducere a zgomotului și sensibilitate la lumină, oferind camerei smartphone performanțe maxime în condiții de lumină slabă.

Cele mai bune selfie-uri ale tale

Surprindeți toate momentele minunate ale vieții cu camera selfie de 16 MP. Vă permite să faceți fotografii clare, pe care le puteți face oricând și mai interesante cu ajutorul unor efecte vizuale și filtre de neegalat. Pentru că niciodată nu există prea multă frumusețe.

Lucrare rapida si eficienta

Valorificați puterea procesorului MediaTek Helio G96 pentru a gestiona orice sarcină cu ușurință. Acest cip, tactat la până la 2,05 GHz, este asociat cu RAM LPDDR4X rapidă și stocare UFS 2.2, făcându-l capabil să performeze bine de la sarcinile de zi cu zi până la cele mai dinamice jocuri.

Baterie puternică și încărcare rapidă de 33 W

Redmi Note 11S te va face să te simți încrezător atunci când ești departe de casă. Echipat cu o baterie mare de 5000 mAh, vă oferă libertatea de a vă desfășura activitatea pe tot parcursul zilei. Iar suportul pentru încărcarea rapidă 33W Pro, care vă poate reîncărca bateria de la 0 la 100% în doar 58 de minute*, vă ajută să economisiți timp atunci când nu aveți prea mult.

Sistem de racire eficient

Tehnologia LiquidCool, care constă din mai multe straturi de folie de grafit și cupru, oferă smartphone-ului o funcționare stabilă chiar și la sarcini grele. Cu o suprafață totală de disipare a căldurii de 10005 mm², telefonul se răcește mai repede și menține mai bine temperatura optimă.

Sunet cu adevărat realist

Bucurați-vă de vizionarea captivantă a conținutului media și de jocurile cu un sistem audio cu două difuzoare care vă înconjoară cu sunet de înaltă calitate.

* Date colectate de laboratorul Xiaomi. Valorile reale pot varia ușor din cauza versiunii software, a mediului de utilizare specific și a setărilor telefonului.