Estetică industrială perfectă

Redmi Note 11 are un nou design la modă, cu un cadru plat și un aspect minimalist care arată grozav. Și cu un proces unic de acoperire a capacului din spate care creează tranziții de culoare ușoare, arată uimitor în fiecare dintre cele trei culori la modă: albastru crepuscul, gri grafit și albastru stea. Doar alegeți opțiunea care vă pune în valoare personalitatea și bucurați-vă de efect.

Netezime palpitant

Ecranul FHD+ de 6,43 inchi deschide o lume frumoasă plină de culori și detalii clare. Cu el, vizionarea de filme sau pagini de pe rețelele de socializare îți va aduce mai multă plăcere. În plus, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz, acest afișaj funcționează mai ușor, iar sistemul inteligent schimbă rata de reîmprospătare a ecranului în funcție de ceea ce faci (vizionați videoclipuri, jucați jocuri sau navigați pe web), ajutându-vă să economisiți energia bateriei.

Performanță de generație următoare

În centrul Xiaomi Redmi Note 11 se află procesorul Snapdragon 680, construit pe tehnologia avansată de proces de 6 nm, care îi oferă performanțe înalte în timp ce crește durata de viață a bateriei. Împreună cu memoria flash UFS 2.2 rapidă care accelerează și mai mult aplicațiile și scrierea accelerată cu Write Booster, oferă smartphone-ului un răspuns și o lansare mai rapidă a aplicației, o funcționare mai fluidă și o citire și scriere mai rapide a fișierelor mari.

Fast Charge 33W Pro și mai mult de o zi de viață a bateriei

O baterie puternică de 5000 mAh vă va permite să nu vă faceți griji pentru o descărcare bruscă a telefonului. Cu el, veți avea suficientă energie pentru a rezista până la 22 de ore de redare video, 215 ore de muzică sau 43 de ore de apeluri telefonice. Și cu 33W Pro Fast Charge* alimentat de noua tehnologie MMT a Redmi Note, îți poți reîncărca bateria la 100% în doar 61 de minute.

Sistem puternic cu patru camere

Redmi Note 11 are totul pentru a vă face fotografiile și mai bune. Patru obiective diferite, inclusiv un senzor principal de 50 MP, o cameră cu unghi larg de 8 MP, o cameră macro de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP, vă permit să fotografiați de departe și de aproape, alegând cel mai bun unghi. Pentru a putea transmite în fotografiile tale mai mult ceea ce te încântă și te mulțumește.

Cameră principală super clară de 50 MP

Camera principală îmbunătățită de 50 de megapixeli va transforma fotografiile obișnuite în ceva special datorită definiției ultra-înalte și algoritmilor inteligenți de inteligență artificială. Concentrați-vă pe ceea ce doriți să capturați și lăsați camera să îl captureze la maximum.

Extindeți-vă perspectiva

Obiectivul cu unghi larg de 8 MP cu câmp vizual de 118° surprinde mai multe detalii în cadru.

Cameră selfie de 13 MP

Notează fiecare moment interesant al zilei tale și împărtășește-ți impresiile cu prietenii tăi. Nu rata nimic.

Sună bine

Fie că vizionați un videoclip sau ascultați muzica preferată, vă puteți bucura oricând de sunetul expresiv al Xiaomi Redmi Note 11. Difuzoarele sale stereo sună bine chiar și la volume ridicate și sunt gata să vă înconjoare cu sunet de înaltă calitate în orice moment.

* Testat de laboratoarele interne Xiaomi. Rezultatele reale pot varia.