O încărcare pozitivă puternică de la Amazfit

Ceasul inteligent Amazfit GTR 3 oferă acces rapid la informații relevante pe un afișaj AMOLED confortabil și luminos. Aveți garantat că veți primi date exacte despre principalii indicatori ai bunăstării, informații despre antrenament și realizările sportive personale. Iar ceasul te va ajuta să nu pierzi un apel important și să nu întârzii la o întâlnire programată. Datorită bateriei puternice, ceasul rezistă până la 21 de zile cu o singură încărcare.

Foto 1 Amazfi GTR 3

Uitați de reîncărcarea frecventă

O încărcare completă a bateriei va dura aproximativ 21 de zile pentru Amazfit GTR 3 când se utilizează funcții standard și până la 35 de zile când se utilizează funcții de bază. Sunteți garantat să nu vă pierdeți într-un loc necunoscut, deoarece cu navigarea GPS activă, ceasul funcționează până la 35 de ore. Du-te într-o aventură și nu-ți face griji cu privire la reîncărcare.

Foto 2 Amazfi GTR 3
Foto 3 Amazfi GTR 3

Design elegant si practic

Ecranul Amazfit GTR 3 se conectează perfect cu un corp durabil din aliaj de aluminiu. Absența unei rame mărește vizual suprafața afișajului de 1,39 inci și contribuie la o percepție mai confortabilă a informațiilor. Rotița de control fizic oferă acces rapid la funcțiile de care aveți nevoie.

Afișaj informativ luminos

Ceasul inteligent Amazfit GTR 3 este echipat cu un afișaj AMOLED luminos, care se potrivește cu ușurință la o mulțime de informații utile. Densitatea pixelilor Amazfit este de 326 ppi, iar luminozitatea ajunge la 1000 nits, ceea ce face ca imaginea să fie clară și ușor de citit chiar și în lumina puternică a soarelui. O singură privire pe afișaj este suficientă pentru a obține datele corecte.

Fotografie 4 Amazfi GTR 3

Setări personalizate

Ceasul inteligent Amazfit GTR 3 se potrivește întotdeauna cu starea ta de spirit și se adaptează cu ușurință stilului tău. Alegeți dintre cele peste 100 de cadrane de ceas unice din care să alegeți sau 15 fețe de ceas animate pentru a vă personaliza gadgetul. Utilizați orice imagine de pe Internet sau fotografie care vă place ca cadran de ceas. Personalizați-vă ceasul pentru a avea acces rapid la funcțiile de care aveți nevoie cel mai mult.

Foto 5 Amazfi GTR 3

Controlul bunăstării 24/7

Senzorul de înaltă precizie BioTrecker PPG3.0 vă monitorizează starea de bine și oferă un raport asupra a patru indicatori importanți în doar 45 de secunde: nivelul de saturație cu oxigen din sânge, nivelul de stres, ritmul cardiac și ritmul respirator.

Foto 6 Amazfi GTR 3

Rezumat Evaluare Sanatate PAI

Pentru a vă evalua starea fizică, nu este necesar să studiați mai mulți indicatori și să comparați datele. Ceasul inteligent Amazfit GTR 3 o va face pentru dvs. și vă va oferi un rezultat general sub forma unei evaluări individuale de sănătate PAI, care ține cont de ritmul cardiac, nivelul de activitate fizică și alte informații importante.

Foto 7 Amazfi GTR 3

Monitorizarea somnului

Amazfit GTR 3 vă monitorizează somnul, separă somnul în faze separate, măsoară durata acestora, frecvența respirației în timpul somnului, pentru a ajuta la identificarea problemelor și pentru a îmbunătăți calitatea odihnei.

Foto 8 Amazfi GTR 3

Managementul stresului și monitorizarea sănătății femeilor

Ceasul Amazfit GTR 3 detectează situațiile și semnalele stresante atunci când este timpul să iei o pauză și să faci niște exerciții de respirație relaxante. Urmărirea ciclurilor menstruale ale femeilor vă ajută să vă înțelegeți mai bine corpul și să aveți întotdeauna controlul.

Foto 9 Amazfi GTR 3

Totul pentru sport

Utilizați unul dintre cele peste 150 de moduri de antrenament încorporate pentru a vă rafina profesional performanța atletică. Recunoașterea inteligentă a 8 tipuri de activitate vă permite să obțineți date mai precise despre performanța sportivă. La sfârșitul antrenamentului, puteți vizualiza un raport de analiză care include valori precum consumul maxim de oxigen (VO2 maxim), timpul de recuperare completă, sarcina de antrenament și efectul antrenamentului.

Fotografie 10 Amazfi GTR 3

Amazfit este gata de aventură

Rezistența la apă de 5ATM a carcasei vă va permite să practicați sporturi active, precum și să înotați și să înotați fără a vă scoate ceasul. Cu suport pentru sistemele de navigație prin satelit GPS, GLONASS, Galileo, BDS, QZSS și un altimetru barometric încorporat, vă puteți afla întotdeauna locația exactă și puteți obține o rută de antrenament în aer liber.

Fotografie 11 Amazfi GTR 3

Asistent personal la încheietura mâinii

Asistentul vocal Alexa încorporat vă va ajuta să găsiți rapid informațiile sau contactul de care aveți nevoie, să vă amintiți de un eveniment programat sau să creați o listă de cumpărături. Chiar dacă nu ai acoperit rețea, te poți baza pe Alexa pentru a îndeplini câteva funcții de bază.

Fotografie 12 Amazfi GTR 3

Și multe alte funcții utile

Ceasul Amazfit GTR 3 se va asigura că nu dormi prea mult dimineața, te va ajuta să găsești un telefon mobil în cameră și nu te va lăsa să ratezi un mesaj sau un apel telefonic primit. Ceasul vă monitorizează activitatea fizică, vă anunță despre vremea de mâine, servește ca cronometru, cronometru, lanternă și acceptă multe alte funcții utile.

Fotografie 13 Amazfi GTR 3