Fotografie 1 Mibro Color (XPAW002)

Controler personal

Ceasul inteligent Mibro Color cu un ecran larg TFT de 1,57 inchi în diagonală și conectat la un smartphone personal vă permite să monitorizați continuu indicatorii de sănătate, precum și să primiți notificări cu privire la apelurile și alertele primite. Modelul cu suport pentru comunicare wireless prin Bluetooth v 5.0 funcționează la o gamă extinsă, monitorizând constant pulsul, nivelul de oxigen din sânge, numărul de pași și distanța parcursă, consumul de calorii și timpul de activitate, ceea ce este important în antrenament.

Setări utile

Controlul tactil oferă confort suplimentar și vă permite să reglați rapid și precis funcționarea sistemului. Matricea tehnologică TFT oferă transmisie de date de înaltă calitate în culori. Hardware-ul bazat pe un accelerometru progresiv face posibila monitorizarea constanta a activitatii utilizatorului. Datele sunt analizate și prezentate pe afișaj într-un format digital accesibil. Bateria încorporată garantează câteva zile de funcționare continuă, iar suportul de marcă va asigura reîncărcarea.

Fotografia 2 Mibro Color (XPAW002)
Fotografia 3 Mibro Color (XPAW002)

Calitate impecabila

Carcasa metalică elegantă garantează o funcționare îndelungată. Variety va aduce curele interschimbabile în diferite culori de cauciuc sau silicon. Închiderea clasică cu cataramă asigură o potrivire sigură pe încheietură și un aspect curat pe mână. Lățimea confortabilă a curelei de 20 mm nu adaugă volum, arată îngrijit și elegant. Rezistența la apă a carcasei Mibro Color conform standardului WR 50 vă permite să vă spălați pe mâini în siguranță sau să mergeți în ploaie.