Alege cel mai bun pentru tine

Ceasul inteligent Mibro X1 are un design rafinat, greutate redusă, set de caracteristici versatile. 2 săptămâni de viață a bateriei dezvăluie potențialul unui gadget care vă monitorizează activitatea, vă amintește de evenimente importante și monitorizează starea de sănătate a proprietarului 24/7. Ecranul AMOLED creează o imagine impresionantă, 38 de moduri sportive asigură suficientă activitate fizică, iar carcasa impermeabilă nu se teme de umezeală. Înainte spre noi culmi!

Foto 2 Mibro X1

38 de moduri sportive

Pentru a vă menține în formă în funcționalitate, sunt furnizate un număr suficient de programe sportive. Puteți să-l alegeți pe cel de care aveți nevoie, să vă urmăriți realizările, să urmăriți progresul. Parkour, skateboarding, alpinism, rollerblading - setul de moduri Mibro X1 poate surprinde chiar si pe cel mai sofisticat technoman.

Ecran HD

Dimensiunea optimă de 1,3” a devenit baza pentru crearea unei imagini detaliate care poate impresiona orice cunoscător al dispozitivelor de la încheietură. Datorita rezolutiei HD se asigura un desen bun al celor mai mici elemente. În ceea ce privește schema de culori, aceasta fascinează cu o varietate de nuanțe care fac imaginea să prindă viață.

Foto 3 Mibro X1
Foto 4 Mibro X1

Rezistenta la apa 5 atm

O altă calitate puternică a ceasurilor inteligente este rezistența la apă. Carcasa este concepută astfel încât să vă permiteți să vă scufundați sub apă fără riscul de a deteriora dispozitivul. Înotați în piscină, plimbați-vă în ploaie, răsfățați-vă cu plăcerea de a vă alătura luptei de apă într-o zi fierbinte. Rezistența la apă de 5 ATM vă deschide posibilități nelimitate.

Rezistenta este calitatea celor puternici

Aveți la dispoziție partenerul perfect în sarcinile zilnice, care poate funcționa până la 14 zile în modul clasic și mai mult de 60 în modul de bază. În prima opțiune, ceasul inteligent este conectat la aplicație, datorită căreia aveți acces la toate funcțiile fără restricții. Modul de bază are scopul de a susține opțiunile de bază fără a comunica cu smartphone-ul. Sesiunile rare de încărcare nu vor deveni împovărătoare.

Foto 5 Mibro X1
Foto 6 Mibro X1

Controlându-ți sănătatea

Un medic personal care este mereu în pază de sănătatea ta? Da, așa poți numi funcționalitatea de monitorizare a celor mai importanți indicatori de sănătate: ritmul cardiac, saturația, activitatea de somn, nivelul de stres. Sănătatea este despre armonia mentală și fizică. Tehnica vă poate ajuta să obțineți echilibrul optim.

Design personalizat

În fiecare zi un design nou. Împreună cu un meniu personalizat de selecție a feței de ceas, puteți oferi ceasului dvs. inteligent un aspect care va sublinia cu succes caracteristicile alegerii de haine și dispoziție de astăzi. Fii la modă - arată-ți personalitatea. Și Mibro X1 vă va ajuta în acest sens.

Foto 7 Mibro X1
Foto 8 Mibro X1

Funcționalitate nelimitată

Pentru un confort deplin, echipamentul a fost echipat cu cele mai populare funcții care cu siguranță nu vor trece neobservate de cunoscătorii de confort. Printre acestea se numără widget-uri de prognoză meteo, music player, ceas cu alarmă, buton foto, cronometru, calculator, opțiune de căutare pe telefon. Și aceasta nu este o listă completă. Simțiți ce înseamnă confortul real.