Orice ai nevoie

Folosește întregul potențial al tehnologiei care este gata să funcționeze pentru tine, pentru tine și în locul tău. Ceasul inteligent Mibro Lite este un asistent universal pentru încheietura mâinii care combină funcțiile de asistent, antrenor și medic. Un ecran tactil Amoled HD, care vă monitorizează activitatea în timpul zilei și în timpul somnului, un corp ultra-subțire - în fața dvs. se află un dispozitiv care are o carcasă exterioară elegantă și o funcționalitate populară. Doar câteva atingeri - și aspectul lui se schimbă. Ca un set de widget-uri pe ecran. De acord, este eficient și simplu.

Fotografie 1

Scufundați-vă în lumea culorilor

Culorile și mai strălucitoare și realismul deplin al transmisiei imaginii. Toate acestea pe un ecran AMOLED de 1,3”. Iluminarea fiecărui pixel va transmite cu exactitate codul său de culoare, ceea ce va ajuta la afișarea cu precizie a umbrei. O imagine strălucitoare este garantată în orice nivel de lumină. Sticla raționalizată 2.5D face carcasa și mai elegantă.

Foto 2 Mibro Lite

Format ultra-subțire

Iată o tehnică care nu este doar funcțională, ci și arătătoare. Ceasul inteligent cu ecran de 9,8 mm grosime arată foarte elegant. Datorită marginilor rotunjite, acestea sunt vizual chiar mai subțiri decât omologii lor care nu sunt din sticlă 2.5D. Designul cântărește doar 48 g. Suprafețele afișajului și ale curelei sunt foarte plăcute la atingere. Dispozitivul nu se simte la încheietura mâinii, datorită căruia nu veți simți disconfort în timpul purtării prelungite.

Foto 3 Mibro Lite
Foto 4 Mibro Lite

Design mereu la zi

Una dintre caracteristicile utile ale Mibro Lite este capacitatea de a personaliza singur designul interfeței. Aveți deja la dispoziție un întreg set de cadrane de ceas, cu ajutorul cărora vă puteți sublinia stilul, demonstra un anumit mesaj, grupați cele mai solicitate funcții, oferind acces rapid la acestea. Este convenabil și distractiv, nu?

15 forme de activitate sportivă

Activitățile sportive zilnice vor fi mult mai eficiente dacă le conectați la ele capabilitățile puternice ale ceasului inteligent. Datorită faptului că 15 programe sportive sunt fixate în arsenalul tehnologiei, fiecare utilizator va putea să-și construiască propria calitate înaltă și să urmărească progresul. Plimbare, yoga, fotbal, antrenament de forta, tenis, trekking - cu siguranta vei gasi ceea ce iti place.

Foto 5 Mibro X1

Reține o încărcare până la 40 de zile

În ciuda dimensiunilor sale modeste, tehnica are o baterie impresionant de puternică. Cine ar fi crezut că în interior este ascunsă o baterie, care asigură până la 10 zile de funcționare în modul normal și mai mult de 40 în modul de bază. Acest din urmă format permite utilizarea economică a funcțiilor fără conectarea la aplicație. Cu toate acestea, chiar și acest lucru va fi suficient pentru a satisface nevoile de bază.

Foto 6 Mibro Lite
Foto 8 Mibro Lite

Nu-ți fie frică de apă, așa cum nu se teme ceasul

Nu mai evita suprafața răcoritoare și răcoritoare - la urma urmei, ceasul inteligent Mibro Lite vă permite să vă scufundați fără nici cea mai mică teamă. Clasamentul IP68 asigură că dispozitivul va rezista sub apă (cu excepția scufundărilor foarte adânci și a activităților subacvatice active), la robinete și duș, înotul în piscină. Nu vă scufundați în apă cu temperatură ridicată și vă puneți ceasul în pericol expunându-l la jeturi de înaltă presiune.

Fiecare bătaie a inimii tale

Îngrijire maximă - control extrem de precis. Pentru ca tu să fii conștient de caracteristicile propriilor bătăi ale inimii, dispozitivul preia funcțiile de monitorizare a acestui indicator. In plus, vei cunoaste nivelul de oxigen din sange, vei putea intelege ce afecteaza somnul si, de asemenea, vei surprinde momentul in care nivelul de stres scade si este timpul sa te relaxezi.

Foto 8 Mibro Lite
Foto 9 Mibro Lite

Tandemul perfect

Ceasul inteligent vine cu aplicația Mibro Fit. Extinde semnificativ funcționalitatea și oferă acces la toate opțiunile încorporate în dispozitiv. Obțineți un raport complet de antrenament, vizualizați datele de sănătate, personalizați-vă tehnica pentru a vă potrivi. Simțiți libertatea și oportunitatea de a alege ceea ce este mai bun pentru dvs.