Dincolo de posibil

Fotografie 1 Samsung Odyssey G3 (LF27G35TFWIXCI)

Rata de reîmprospătare a ecranului 144 Hz

Monitorul Samsung Odyssey G3 de 27 inchi are un design unic și afișare de înaltă calitate a conținutului grafic și video. Experiența de vizionare este perfectă și fluidă. Chiar și atunci când jucați jocuri cu ritm rapid sau scene cinematografice, aceste caracteristici nu se schimbă datorită cadrului înalt Rată de 144 Hz. Mai mult Nu veți vedea nicio imagine fantomă sau neclară în timpul poveștii sau jocului captivant al filmului dvs. preferat.

Fotografie 2 Samsung Odyssey G3 (LF27G35TFWIXCI)

Timp de răspuns ultra-rapid

Timpul de răspuns al monitorului Samsung Odyssey G3 la cea mai mică acțiune este de doar 1 ms. Adică, apăsarea se realizează aproape instantaneu, permițându-vă să răspundeți mai rapid. Distruge inamicii de îndată ce îi vezi și câștigă întotdeauna înaintea rivalilor tăi. Precizia ridicată a poziționării cursorului vă permite să fiți întotdeauna primul în toate, iar acesta este ceea ce aveți nevoie pentru a câștiga. Datorită răspunsului ultra-rapid, succesul tău depinde doar de viteza de reacție.

Fotografie 3 Samsung Odyssey G3 (LF27G35TFWIXCI)

Joc fluid fascinant

Veți putea aprecia calitatea înaltă, netezimea excelentă și claritatea imaginii de pe ecranul acestui model. Prin utilizarea tehnologiei AMD FreeSync Premium, rata de reîmprospătare a ecranului este perfect sincronizată. Sincronizarea adaptivă și compensarea ratei de cadre scăzute elimină fluctuația, bâlbâiala sau bâlbâiala în conținutul video sau în joc. Jucați jocuri sau vizionați filme cu confort maxim, indiferent cât de rapidă este scena.

Fotografie 4 Samsung Odyssey G3 (LF27G35TFWIXCI)

Configurați-vă monitorul și câștigați

Ergonomia ridicată și funcționalitatea monitorului vă permit să ajustați complet poziția acestuia. Confortul de utilizare este foarte important, de aceea a fost luată în considerare cu atenție posibilitatea de ajustare a acestui model. Puteți modifica înălțimea ecranului, unghiul de înclinare în plan vertical și orizontal. În plus, dacă doriți, răsturnați pur și simplu monitorul la 90 de grade, schimbând orientarea peisaj în portret. Datorită designului subțire și elegant, modelul va arăta elegant în orice interior.

Fotografie 5 Samsung Odyssey G3 (LF27G35TFWIXCI)

Senzație nelimitată

Ecranul mare IPS este cât se poate de confortabil pentru vizualizarea oricărui conținut. Nu există cadru pe 3 laturi, creând o senzație de nelimitare a desktopului. Bucurați-vă de un spațiu de lucru mare și de estetică modernă, în timp ce faceți conținutul ușor de citit. Imaginea este percepută mult mai ușor dacă două ecrane fără cadru sunt amplasate unul lângă celălalt. O singură privire este suficientă pentru a găsi toate informațiile necesare fără mișcări inutile. În același timp, granița verticală dintre cele două monitoare este invizibilă.

Fotografie 6 Samsung Odyssey G3 (LF27G35TFWIXCI)

Protecție pentru ochii tăi

Munca prelungită la computer afectează negativ vederea. Producătorul Samsung Odyssey G3 s-a ocupat de asta echipând monitorul cu o tehnologie specială avansată de protecție. Vă permite să reduceți oboseala ochilor, crescând astfel capacitatea de concentrare. Acest lucru are un efect benefic asupra productivității muncii, asigurând în același timp siguranța. Tehnologia Flicker Free elimină efectul de pâlpâire a afișajului, iar modul Eye Saver minimizează intensitatea luminii albastre dăunătoare.

Fotografie 7 Samsung Odyssey G3 (LF27G35TFWIXCI)