Cel mai bun asistent silentios

Aspiratorul Samsung VS15T7035R7 este noul aspirator complet fără fir Jet 70, cu tehnologie avansată de curățare și un motor invertor puternic. Este foarte ergonomic, compact și ușor. Filtrul Jet Cyclone cu sistem de filtrare HEPA în 5 trepte garantează o curățare perfectă. Periile eficiente incluse în kit fac față oricărei murdărie de pe o varietate de suprafețe. Asistentul de curățare confortabil și silentios acceptă o durată lungă de viață a bateriei și are o stație de încărcare ergonomică.

Foto 1 Samsung VS15T7035R7

Curățarea a devenit mai eficientă

Principalul producător a îmbunătățit tehnologia de curățare. Ușor, dar incredibil de puternic, Samsung VS15T7035R7 este ideal pentru curățarea unei varietăți de suprafețe. Prin utilizarea unui motor invertor de înaltă tehnologie, se creează o putere de aspirație de până la 150 W, care corespunde valorii maxime dintr-un model convențional. Fluxul de aer este optimizat printr-un sistem aerodinamic, iar datorită tehnologiei de filtrare multi-ciclon, microparticulele de praf sunt reținute.

Foto 2 Samsung VS15T7035R7
Foto 3 Samsung VS15T7035R7

Cyclone Filtrare Jet Cyclon

Modelul avansat folosește filtrul inovator de ciclon Jet Cyclone. Tehnologia ciclonului extrem de eficientă garantează aer curat la ieșire și aspirație stabilă și puternică. Sistemul ciclon include 27 de deschideri, care asigură generarea unui debit optim de aspirație puternic, minimizând în același timp pierderile de putere. Datorită circulației constante, aerul este curățat eficient de cele mai mici particule de praf.

Curățarea tuturor suprafețelor

Un grad ridicat de curățare a oricăror acoperiri este garantat de o duză specială Turbo Action Brush. Viteza de rotație a rotorului duzei este de 3750 de rotații pe minut. Puteți schimba cu ușurință direcția de mișcare a periei cu 180 de grade, curățând astfel fiecare colț al încăperii. După curățare, duza este ușor de curățat prin îndepărtarea tamburului dintr-o singură mișcare. Peria opțională Soft Action cu rolă moale și fire argintii este antistatică și ideală pentru suprafețe dure.

Foto 4 Samsung VS15T7035R7

Aer perfect curat

Noul model de aspirator vertical complet Jet 70 nu curata doar suprafata de curatat, ci si aerul. Datorită sistemului de filtrare HEPA încorporat în 5 etape, veți respira aer curat în timpul și după curățare. Particulele mari de praf și poluare sunt colectate de ciclonul principal și de o plasă metalică. Iar filtrul HEPA eficient îndepărtează 99,99% dintre microparticule, bacterii, mucegai, pulbere și alergeni, care au o dimensiune de 0,3 până la 10 microni.

Foto 5 Samsung VS15T7035R7
Foto 6 Samsung VS15T7035R7

Autonomie mare și stocare

O baterie mare reîncărcabilă de 1800 mAh oferă până la 40 de minute de putere de aspirare continuă. Pentru 500 de cicluri de încărcare-descărcare, se pierde doar 30% din capacitate. În plus, bateria poate fi întotdeauna înlocuită cu una nouă. Vine cu o stație de încărcare convenabilă 2 în 1, care poate fi plasată oriunde datorită designului său ergonomic și elegant. Aspiratorul fără fir cu recipient lavabil este echipat cu un afișaj digital care vă va anunța dacă peria sau filtrul sunt blocate de resturi. Curățare perfectă, ușor!