Zi activă și somn sănătos

Ceasul inteligent OPPO Watch Free a devenit un instrument ideal pentru monitorizarea activității fizice zilnice și monitorizarea somnului. Sunt realizate într-un factor de formă elegant, cu un afișaj curbat dreptunghiular cu sticlă 2.5D, au funcția de a adapta cadranul la arc și cântăresc doar 33g. dispozitivul își controlează fazele, respirația și activitatea cardiacă. Activitatea zilnică va fi și mai productivă, deoarece acum puteți rezuma cu exactitate rezultatele a 4 tipuri de antrenament.

Fotografie 1 OPPO Watch Free
Fotografie 3 OPPO Watch Free

Fără sforăit și apnee

Utilizatorul va putea face față apneei și altor tulburări de somn care îi împiedică pe el și pe alții să se odihnească bine. Trei indicatori critici (SpO2, ritmul cardiac și sforăitul) vor fi studiați cu atenție, astfel încât utilizatorul să poată înțelege cât de critici sunt simptomele pentru sănătatea sa. Diagnosticarea cuprinzătoare vă va permite să creați cea mai fiabilă imagine.

Monitorizarea somnului

Vă rugăm să rețineți că pentru a vă crește productivitatea în timpul zilei, este important să aveți ocazia de a dormi pe deplin. Pentru a determina în ce faze ale somnului întâmpinați eșecuri, pentru a înțelege cum să lucrați cu acesta, orele prezentate vă vor ajuta. Vă oferă un memento dacă nu adormi la ora obișnuită. În timp ce dormi, saturația și ritmul cardiac sunt sub control vigilent. Rapoartele personalizate vor fi gata imediat când te trezești.

Fotografie 2 OPPO Watch Free
Fotografie 4 OPPO Watch Free

Calitate perfectă a imaginii

O curea drăguță netedă, pe care este atașat un bloc dreptunghiular, nu provoacă alergii și este ținută ferm de mână. Greutatea OPPO Watch Free este de doar 33 g, din cauza căreia sunt aproape lipsite de greutate. Display-ul AMOLED este acoperit cu sticla 2.5D si are o diagonala de 1.64”. Un DCI-P3 de 100% și o densitate de pixeli de 326PPI creează o imagine ideală care impresionează prin luminozitate și estetică.

Soluție elegantă

O caracteristică interesantă a fost selectarea cadranului pe baza fotografiei imaginii tale. Este suficient să folosiți camera pentru a obține o fotografie, în stilul căreia va fi selectată opțiunea de apelare corespunzătoare. Gata cu compromisuri - accesoriul a devenit parte integrantă a arcului.

Fotografie 5 OPPO Watch Free

Peste 40 de opțiuni pentru cadranul ceasului

Peste 40 de variante de fețe dinamice de ceas așteaptă deja ca utilizatorul să aprecieze beneficiile diferitelor tipuri de widget-uri. În același timp, modelul este echipat cu funcția Light Paint, care vă permite să formați în mod independent spațiul de lucru, dând preferință celor mai confortabile soluții pentru dvs.

Fotografie 6 OPPO Watch Free

Progres fizic

Unul dintre obiectivele cheie ale smartwatch-ului OPPO Watch Free este să devină partenerul tău de sport. Aparatul detectează 4 tipuri de activitate: mers, alergare, canotaj, lucru cu un elipsoid. Suport pentru peste 100 de moduri de antrenament vă stă la dispoziție, ceea ce vă va ajuta să vă urmăriți corect acțiunile în orice sport. Fii în formă, indiferent ce activitate preferi.

Fotografie 7 OPPO Watch Free

2 saptamani fara reincarcare

Bateria ceasului inteligent OPPO Watch Free vă oferă posibilitatea de a nu folosi instrumente de recuperare a energiei timp de 14 zile, având în același timp un dispozitiv cu funcționalitate completă. Când ceasul trebuie reîncărcat, un ciclu de încărcare rapidă de 5 minute va fi suficient pentru a-i oferi încă 24 de ore de funcționare.

Fotografie 9 OPPO Watch Free
Fotografie 8 OPPO Watch Free

Știința și sportul împreună

Dispozitivul folosește progresele științifice pentru a furniza date fiabile despre procesul de antrenament. Una dintre metodele pentru a obține rezultate eficiente a fost antrenamentul în zonele de ritm cardiac (există 5 dintre ele). Dacă ritmul cardiac este prea scăzut sau prea mare, veți primi o notificare. Patru moduri de alergare sunt concentrate pe diferite activități: alergare ușoară, ardere a grăsimilor, alergare pe intervale și de anduranță.

Confort multimedia

Este ușor să faci sarcinile de zi cu zi cât mai ușor posibil și să transferi o parte a funcționalității de la un smartphone la un ceas pentru confortul tău. Citiți mesaje direct de pe ecran, primiți tot felul de notificări, controlați redarea muzicii, găsiți-vă smartphone-ul, monitorizați vremea în timp real. Funcții maxime pentru confortul tău!

Fotografie 10 OPPO Watch Free