Fotografie 1 OPPO Enco Buds (ETI81)

Autonomie excelenta. Sunet uimitor

Căștile wireless OPPO Enco Buds oferă o calitate excelentă a sunetului în timpul apelurilor chiar și în medii zgomotoase. Controlul gesturilor și forma unică a căștilor duc confortul utilizatorului la un nivel cu totul nou. Modul de joc cu o întârziere de doar 80 ms te duce în epicentrul jocului. Bucurați-vă de sunet de înaltă definiție timp de până la 24 de ore cu o singură încărcare.

Durată de viață a bateriei de până la 24 de ore

Ascultați muzică atâta timp cât doriți și nu vă gândiți la reîncărcare. O încărcare completă a căștilor va dura până la 6 ore de redare. Având în vedere încărcarea carcasei, puteți conta pe 24 de ore de viață a bateriei pentru OPPO Enco Buds. O încărcare rapidă de 15 minute este suficientă pentru a asculta muzică încă o oră.

Transmiterea semnalului binaural

Spre deosebire de majoritatea căștilor wireless, care transmit semnalul de la o căști la alta, OPPO Enco Buds încorporează tehnologia de transmisie binaurală, permițându-vă să conectați două căști în același timp. Astfel, întârzierea semnalului este eliminată, redarea devine mai clară și mai lină. Puteți folosi ambele căști împreună sau separat.

Fotografie 3 OPPO Enco Buds (ETI81)
Fotografie 4 OPPO Enco Buds (ETI81)

Sunet clar de joc

În modul joc, întârzierea semnalului este de numai 80 ms, există o sincronizare maximă a secvenței video și audio pentru a crea efectul de imersiune completă. Pentru a activa modul de joc, este suficientă o triplă apăsare pe OPPO Enco Buds.

Calitate a sunetului de neegalat

Driverul dinamic de 8 mm oferă o reproducere precisă de înaltă frecvență și un bas profund și puternic. Datorită utilizării codării audio AAC avansate, fiecare sunet, fiecare notă are o claritate și o bogăție uimitoare, orice compoziție sună strălucitor și profund, fie că este vorba de jazz, rock sau rap modern.

Fotografie 5 OPPO Enco Buds (ETI81)

Câteva secunde pentru a vă conecta

Asociați căștile cu smartphone-ul dvs. prima dată când le utilizați, astfel încât data viitoare să se conecteze automat. Doar scoateți căștile din carcasă și într-un moment vor stabili o conexiune și vor fi gata de plecare.

Fotografie 7 OPPO Enco Buds (ETI81)

Un partener de încredere

Mergeți la o alergare sau mergeți la sală și fiți siguri că OPPO Enco Buds vă va ține companie oricând și oriunde. Datorită standardului de protecție IP54, căștile rezistă cu încredere la sarcini intense și nu se tem de transpirație sau de ploaie ușoară.

Fotografie 8 OPPO Enco Buds (ETI81)
Fotografie 9 OPPO Enco Buds (ETI81)

Control la atingere

Comenzile tactile intuitive vă permit să activați sau să opriți muzica, să întrerupeți, să măriți volumul, să activați modul de joc sau să răspundeți la un apel primit cu o simplă atingere. În aplicația HeyMelody din Google Play Store, puteți modifica setările de control pentru control complet asupra redării.

Pentru purtare confortabilă

OPPO Enco Buds au o formă ergonomică, cântărind doar 4 g fiecare. Cu o potrivire confortabilă și o varietate de dimensiuni de căști, se potrivesc perfect și confortabil în ureche pentru o experiență confortabilă de purtare. Mergeți la afaceri, plimbați-vă și mergeți cu bicicleta în sunetul muzicii preferate, fără să vă gândiți măcar la căști.

Fotografie 10 OPPO Enco Buds (ETI81)
Fotografie 11 OPPO Enco Buds (ETI81)

Design elegant și practic al carcasei

Carcasa simplificată de încărcare este acum și mai ușoară și mai mică. Se potrivește cu ușurință într-o jachetă sau buzunarul blugilor, făcându-ți mai ușor să iei muzica cu tine oriunde te duci.