Încălzitor ceramic Hecht 3611

HECHT 3611 este folosit oriunde aveți nevoie pentru a crește rapid temperatura aerului și a o menține la un anumit nivel. În lunile de iarnă, acest lucru va crește confortul de locuit.Este posibil să setați viteza pe încălzitor - mișcare oscilantă, în acest mod aer cald este furnizat în cameră. Datorită utilizării unui încălzitor ceramic, temperatura aerului la ieșire atinge 130 °C. Puterea de încălzire poate fi setată la 1200 sau 22 wați. Folosind butoanele de pe încălzitor sau telecomandă, puteți seta cu ușurință temperatura dorită, care apoi menține încălzirea în cameră.


De dragul siguranței

Încălzitorul este echipat și cu protecție împotriva supraîncălzirii. De exemplu, dacă din orice motiv orificiile de ventilație sunt blocate și temperatura din interiorul încălzitorului crește peste limita de siguranță setată, încălzitorul se va opri automat. În acest fel, încălzitorul se protejează de deteriorare și poate preveni și incendiul.
Acest produs este destinat camerelor bine izolate sau numai pentru utilizare ocazională.

Design atent

Radiatorul este echipat cu protectie la supraincalzire. De exemplu, dacă orificiile de ventilație ale radiatorului sunt înfundate și temperatura din interior crește peste un nivel de siguranță, încălzitorul se va opri automat. Datorită protecției aplicate, radiatorul va proteja împotriva deteriorării sau va preveni incendiul.

O altă protecție folosită în radiator este   senzorul de poziție  . Dacă încălzitorul se răsturnează din orice motiv, dispozitivul de siguranță îl va opri imediat. Se va porni din nou numai când încălzitorul revine în poziția corectă. Funcționarea încălzitorului este posibilă numai atunci când este în poziție verticală pe bază! Datorită acestei aplicații, un încălzitor înclinat nu va deteriora podeaua sau covoarele ca urmare a încălzirii și nu va provoca un incendiu după răsturnare.

Panou informativ si telecomanda

Panoul informativ va oferi informații despre modurile de funcționare în orice moment al zilei.
Comenzile sunt atât de simple încât chiar și un copil își poate da seama.
Telecomanda cu tastatură cu membrană se află perfect în mână și nu se teme de murdărie.